Nikola najdobro da ni ja ostavis temava,si imame belezeno na koja strana kakva vazna informacija ima,ke ni napravis golema steta,nemoj da ja brisis ke ni unistis se,nema sansi olku mnogu podatoci da se prefrluvaat,barem ne ja brisi ovaa otvori druga ako sakas no ovaa neka stoi za zemajne informacii,bez tie informacii zosto ni e temava.Уште оваа страна и ќе се префрлиме на нова тема (со истово име).. Се направија веќе 5000 страни, па тешко и споро е да се пребарува низ темава.
Старава тема ќе остани видлива уште 1 месец и покрај нејзиното затворање. Така ќе можете да ги префрлите сите битни информации и листи во новата тема.
@palekrstic - останува почесен модератор на темава уште извесен период. (иако без обврски и одговорности, сепак Пале ќе располага со модераторски алатки и останува дел од Редакцијата на форумов)
Доколку некој смета дека има способност да извршува модераторска функција во рамки на правилата на форумов, нека ме извести преку приватна порака.
Значи да повторам, темава ќе се заклучува во тек на денов, така да сите листи и информации може да си ги копирате и потоа да ги внесите на новата тема.
Благодарам,
/админ
Напоменав дека и покрај отворањето на новата тема, оваа ќе остане уште 1 месец видлива и активна, но заклучена. Секоја информација ќе може да се префрли на НОВАВА тема, како на пример листата што ја водеше ПалеКрстич. Слободно пиши ми кој се тие други информации кои треба да бидат префрлени и јас ќе ја средам таа работа.Nikola najdobro da ni ja ostavis temava,si imame belezeno na koja strana kakva vazna informacija ima,ke ni napravis golema steta,nemoj da ja brisis ke ni unistis se,nema sansi olku mnogu podatoci da se prefrluvaat,barem ne ja brisi ovaa otvori druga ako sakas no ovaa neka stoi za zemajne informacii,bez tie informacii zosto ni e temava.
ОдличноНапоменав дека и покрај отворањето на новата тема, оваа ќе остане уште 1 месец видлива и активна, но заклучена. Секоја информација ќе може да се префрли на НОВАВА тема, како на пример листата што ја водеше ПалеКрстич. Слободно пиши ми кој се тие други информации кои треба да бидат префрлени и јас ќе ја средам таа работа.
Мора да сватите дека 5000 страни се тешки за пребарување, и алгоритмот за Search често пати заглавува и прави проблеми.
И претходно низ годините имаме тема за Бугарско државјанство, и секогаш после испишани 3-4000 страни ја затвораме и се префрламе на друга. Оваа веќе ближи 5000 страни така да... приморан сум.
Се разбира, нема да дозволиме ниту една информација да биде изгубена, па затоа ќе ве молам пишете што треба да се префрла на НОВАВА тема.
I sto e toa odlicnoto,da ni kazis za i nie da se raduvame.Одлично
Дека има разумна личност што е сосема во право за техничкиот дел на форумот.I sto e toa odlicnoto,da ni kazis za i nie da se raduvame.
Na toj broj ne se zakazuva , sea tuku na drzurniot broj od konzulatot od roditel ti e dovolno nemas potreba da prilagas I od brat ,po zakon ti sleduva drzavjanstvo izvadi si izvod I lekarsko I neosuduvan dvevslikicki pasos format kopija od tvoj pasos kopija od pasos I licna karta na roditelot pisi mi ako sakas ke gi prevedime ke popolnime formulari I so spremni dokumenti ke vlezis na intervjuZdravo batko sakam da prasam za intervju bitola konzulat preku roditel i brat dokumenti .kako se zakazuva fala ti mnogu odma li se odi na intervju ili se ceka godina ili pomalku odprilika tocno odma li se odrzuvat intervjuto fala ti pozdrav . Posrednikot mi dade broj 058058555 da se javam da zakazam
Na koj broj se zakazuva ke sakas li da mi go pratisNa toj broj ne se zakazuva , sea tuku na drzurniot broj od konzulatot od roditel ti e dovolno nemas potreba da prilagas I od brat ,po zakon ti sleduva drzavjanstvo izvadi si izvod I lekarsko I neosuduvan dvevslikicki pasos format kopija od tvoj pasos kopija od pasos I licna karta na roditelot pisi mi ako sakas ke gi prevedime ke popolnime formulari I so spremni dokumenti ke vlezis na intervju
Da vidam utre koga ke ti treba nekoja informacija kako ke ja baras na izbrisan forum,togas ke puknis od srekaДека има разумна личност што е сосема во право за техничкиот дел на форумот.
I sto e toa odlicnoto,da ni kazis za i nie da se raduvame.
Тебе кога ќе ти треба пиши слободно за мене завршена е работата седам во Копенхаген и уживам. Поздрав Орел од дедо му СоколDa vidam utre koga ke ti treba nekoja informacija kako ke ja baras na izbrisan forum,togas ke puknis od sreka![]()
I zatoa sto ti si go zel drzavjanstvoto sega si sreken sto drugite sto ne zele ke im se brisi forumot i ke nemaat kade da baraat informacii,bre zloba,i ne se sekiraj za mene i jas go zedov drzavjanstvoto ama ne sum zloben kako tebe fala bogu.Тебе кога ќе ти треба пиши слободно за мене завршена е работата седам во Копенхаген и уживам. Поздрав Орел од дедо му Сокол
kolku vreme chekashe od int za da ti se smeni od zad vo pol ili koga beshe na intJa sum 173xx/2018 veke na polozitelno od juni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колку пати треба да напишам дека темата НЕМА ДА СЕ БРИШИ, ќе се заклучува и ќе оди во архива како и секоја друга тема. Називот "избришана" за јавност, односно невидлива, не значи дека редакцијата нема пристап до неа. Јас имам пристап до секоја тема што била отворена во изминативе 15 години.I zatoa sto ti si go zel drzavjanstvoto sega si sreken sto drugite sto ne zele ke im se brisi forumot i ke nemaat kade da baraat informacii,bre zloba,i ne se sekiraj za mene i jas go zedov drzavjanstvoto ama ne sum zloben kako tebe fala bogu.