Bitcoin
₿
- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 5.530
- Поени од реакции
- 13.903
Напоменав дека и покрај отворањето на новата тема, оваа ќе остане уште 1 месец видлива и активна, но заклучена. Секоја информација ќе може да се префрли на НОВАВА тема, како на пример листата што ја водеше ПалеКрстич. Слободно пиши ми кој се тие други информации кои треба да бидат префрлени и јас ќе ја средам таа работа.Nikola najdobro da ni ja ostavis temava,si imame belezeno na koja strana kakva vazna informacija ima,ke ni napravis golema steta,nemoj da ja brisis ke ni unistis se,nema sansi olku mnogu podatoci da se prefrluvaat,barem ne ja brisi ovaa otvori druga ako sakas no ovaa neka stoi za zemajne informacii,bez tie informacii zosto ni e temava.
Мора да сватите дека 5000 страни се тешки за пребарување, и алгоритмот за Search често пати заглавува и прави проблеми.
И претходно низ годините имавме теми за Бугарско државјанство, и секогаш после испишани 3-4000 страни ја затвораме и се префрламе на друга. Оваа веќе ближи 5000 страни така да... приморан сум.
Се разбира, нема да дозволиме ниту една информација да биде изгубена, па затоа ќе ве молам пишете што треба да се префрла на НОВАВА тема.
Последно уредено: