- Член од
- 22 јуни 2019
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
И јас гледав празници и неработни денови во бугарија го немаше втори август како празник али ко пита не скита у секуј случај фала пријателе
Mene mi se smeni za 1 nedelaZa kolku vreme odprilika treba da se smeni od obrazuvana prepiska vo zadolzitelna ?
I jas ja imam taa agencija kolku e tocna so informacite
Истиот член има постирано и на овој форум, копи - пејст на тој пост, врати се неколку страници наназад. А во врска со тоа што е постирано, нема никаква смисла. Сосема спротивно, тие што се од 2013/2014 па и некои преписки од следните години кои се со стари происходи и кои не се потпишани од Борис Вангелов, тие се сега актуелни со отказите. Моментално, сите што чекаат потпис од 2017 се со происход од Борис Вангелов, и си добиваат потписи, или откази ако има причина за отказ, нормално, неповрзана со тоа кој го потпишал происходот. Зошто шират вакви дезинформации, не
Koj se tie izmeni imas li.info?
Ima li nekoj informacija koa e pricinata sto davat otkazi?
Koj se tie izmeni od 2013 do 2016
И мене ме интересираат кои се тие.. Некој поупатен?Koj se tie izmeni od 2013 do 2016
Преписки што се основани тој период. Интервју.2013-2016,се мисли на интервју, чекање на потпис или?
Дај боже да сум грешка.Koj se tie izmeni imas li.info?