Koj datum bese na intervju i kadeKonecno posle 13 ipol meseci po intervju mi se smeni statusot sto e slednoПрегледај го приврзокот 213752
Da ama i isto ne sakaat nivnite objavi na profilot da se spodeluvaat tuka.Znaci sega gledam agencijava e seriozna dava i ednogratis setanje po institucii i jadenje pojadok i zapoznavanje so novite izmeni ne se zaebancija sigurno
7 mi juni vo sofijaKoj datum bese na intervju i kade
samo vo ministersvo vo pravosudie da pojdesh i da pravesh pollnomoshno na otkaz tie ti kazhvat za sho tie daden otkazot i ti mozesh da pravesh otkaz na vicepresident oti ne vo pravo da prave otkaz koga sovet po grazhdansvo dava pollzhitellno stanovishteIma li nekoj informacija koa e pricinata sto davat otkazi?
Pa procitaj od vcera napisanoto imase odbien so brat i dopolnitelno odneseno bg licna karta od predok,proverigi postovite od vceraIma li nekoj sto e so dokumenti od Brat a da ima dobieno otkaz ili pobarani dopolnitelni dokumenti?
I ako ima sto dokumenti ke treba?
Fala ti sega ke pobaram gledav ama ne najdov sega ke vidam pakPa procitaj od vcera napisanoto imase odbien so brat i dopolnitelno odneseno bg licna karta od predok,proverigi postovite od vcera
Jas cekam 2 mesecaZa kolku vreme odprilika treba da se smeni od obrazuvana prepiska vo zadolzitelna ?
So sto dokumenti si mnogu toa dva peseci mene za 1 nedela mi se smeni vo zadolzitelnaJas cekam 2 meseca
Roditel.So sto dokumenti si mnogu toa dva peseci mene za 1 nedela mi se smeni vo zadolzitelna
Na mene za 1 mesec.Roditel.
Imav procitano vo nekoj poranesen post deka cekale i do 4 meseci od obrazuvana prepiska da gi stavat na zadolzitelna.