isto i jas. abe ajde neka potpisuvaat so e toa veke.Од април
Sent from my iPhone using Tapatalk
isto i jas. abe ajde neka potpisuvaat so e toa veke.Од април
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mart 2014 so dokumenti na bratSo sto dokumenti e tatko ti? I koga bil na intervju?
Aman be sto im e sega ni so brat ne davaaatMart 2014 so dokumenti na brat
Zboruvav za Crna Gora,clenka na NATO,i bez problemi so sosedite,pregovorite za vlez vo EU minimum ke I bidat 13godini,sega Han rece deka uste poveke ke traat pregovorite za novite clenki znaci nad 13 god.,a nie so site problemi vnatresni I nadvoresni sto gi imame decenii ke pregovarame,vistinata e EU ne e zainteresirana za novi clenki,ova so imeto go pravat za da ne piknat vo NATO toa samo gi interesira Amerikancite,a nas pak EU ne interesira no ne ne sakaat,zatoa sega Francija,Danska I Holandija ni stavia veto za pocetok na pregovori ovaa godina. Da si izvadime bugarski pasosi inace ke ostarime cekajki Makedonija da vlezi vo EU.[DOUBLEPOST=1536358856][/DOUBLEPOST]Не ја мамат Турција. Сите знаат дека нема да ја примат, особено не со тој претседател. Преговорите за членство се индивидуални за секоја земја и зависат од самата земја.
Ne mi se veruva so brat bugarski drzavjanin da go odbijat,izgleda ovie ne se macat mnogu so tie na dopolnitelna,ne gi ni citaat predmetite po kratka postapka samo odbien,sramota.Jas sum 2014 na proverka sum 2 nedeli.[DOUBLEPOST=1536354521][/DOUBLEPOST]Deneska go proveriv na tatko mi brojceto ova mu pisuva deka e odbiena aplikacijata
I majka mi i tatko mi se odbieni i on e od brat mu i ona od brat i i gi odbile i 2- ca, jas sum na proverka a 3 brojasum pred nivAman be sto im e sega ni so brat ne davaaat
I majka mi i tatko mi se odbieni i on e od brat mu i ona od brat i i gi odbile i 2- ca, jas sum na proverka a 3 brojasum pred nivZboruvav za Crna Gora,clenka na NATO,i bez problemi so sosedite,pregovorite za vlez vo EU minimum ke I bidat 13godini,sega Han rece deka uste poveke ke traat pregovorite za novite clenki znaci nad 13 god.,a nie so site problemi vnatresni I nadvoresni sto gi imame decenii ke pregovarame,vistinata e EU ne e zainteresirana za novi clenki,ova so imeto go pravat za da ne piknat vo NATO toa samo gi interesira Amerikancite,a nas pak EU ne interesira no ne ne sakaat,zatoa sega Francija,Danska I Holandija ni stavia veto za pocetok na pregovori ovaa godina. Da si izvadime bugarski pasosi inace ke ostarime cekajki Makedonija da vlezi vo EU.[DOUBLEPOST=1536358856][/DOUBLEPOST]
Ne mi se veruva so brat bugarski drzavjanin da go odbijat,izgleda ovie ne se macat mnogu so tie na dopolnitelna,ne gi ni citaat predmetite po kratka postapka samo odbien,sramota.
Ti so sho dokument si? aj se nadevame kaj tebe ke bidit pozitivno kazi so ke se desit ova vistina e cudno ako so brat dokumenti pocnale da odbivaat luge, do sega odese ok ovie so bea so brat i seuste na novive aplikanti so im gi gledat sovetot predmetite gi pustat so sekakvi dokumenti i od bracedi i od sve.I majka mi i tatko mi se odbieni i on e od brat mu i ona od brat i i gi odbile i 2- ca, jas sum na proverka a 3 brojasum pred niv
Не те разбирам?Toj broj 50 e vtoriot broj taka, od intervju to? A prviot pretpostavuvam e nekoj od 2013.??
Jas da sum na tvoe mesto ke ja odnesev I ke znaev deka sigurno ke dobijam drzavjanstvo, so vujko sve e moznoZdravo sakam da prasham aplicirav za bugarski pasosh februari 2016 preku vujko.... na interview oktomvri 2017, pochetok sepemcri se smeni od zadolzitelno vo finalno, letovo vo starata kukja najdovme bugarska lichna karta od dedo mi, ne znam dali da ja odnesam doplolnitelno, ima li shansi da me vratat preku vujko i ako odnesam da ne napravam samo da me stavat na dopolnitelna proverka
Jas sum so dokumenti preku ujko mi i prv bratuced mojTi so sho dokument si? aj se nadevame kaj tebe ke bidit pozitivno kazi so ke se desit ova vistina e cudno ako so brat dokumenti pocnale da odbivaat luge, do sega odese ok ovie so bea so brat i seuste na novive aplikanti so im gi gledat sovetot predmetite gi pustat so sekakvi dokumenti i od bracedi i od sve.
Bes sekiracii... Jas duri 14 meseci bev, a poteklo preku roditel, ke bidiЧитам по форумов сте биле на интервју во Октомври месец 2017 и имате промени, јас на интервју во Јули -2017 и сеуште на задолжителна, со документи од родител.Прашањето ми беше дали има врска што сум преку конзулат во Битола оди поспоро процедурата.