- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
епа брат кога јас зборев за ова никој не слушаше ЕТЕ ВИ ДОКАЗ,,нивното здружение е оформено вчера,нормално е дека е за пари,,но БКК од струмица е СЕРИОЗНА ИНСТИТУЦИЈА и постојат од пред настанувањето на човекот,,,луге не се залетувајте прво направете истражување за да не се изгорите...[DOUBLEPOST=1459093748][/DOUBLEPOST]Do tie sto se mislat za da vadat potvrda od zdruzenijata:
MAKEDONSKO-BUGARSKO PRIJATELSTVO OD BITOLA ILI BILO KOJ DRUG GRAD=NE!!!!!! Neka ne ve mamat taa moclata vo bitola i toj petar kolev t.n nikoj i nisto. Toj e samo za perenje pari.
Vo petokot mene so potvrda od strumica od lazar mi izdadoa uverenie a na drygarka moja so potvrda od toa vo bitola bese prekratena. (Dokumentite ni se vo isti den dadeni)
Prasavme zosto e prekratena da ne ne e dobro povrzana ili da falat dokumenti. Odgovorot bese deka potvrdata ne sodrzi nikakvi dokazi za poteklo uste po malku statistika na naselenie kako sto ja davaat kaj Lazar.
Ne veruvajte na toj petar kolev toj e edna ogromna 0 i nisto poveke!
ке го барам уште оваа недела ако не ми одговори ке го ставам на сите можни реклами низ интернетов...[DOUBLEPOST=1459094162][/DOUBLEPOST]кажи го кој е посредувачот да не се изгори некој
дане имаш ти извадено од таму????зошто не БКК струмица???пробај,прај нештоNe znam devojko, ali od minatat agodina, mesec septemvri, mora da ima ludje sto izvadile proizhod od DABC so deklaracija od bitolskoto zdruzenie. 6 meseci pominaa i sega prv pat slusam deka tie bitolskite ne dobivale. Aj te molam, uste ednas proveri pred da objavis takva delikatna informacija!
Последно уредено: