веројатно ке ме банираат поради ова,но како и да е,сакам да објаснам нешто со someonee
за претходната порака затоа што не ме разбираш,лично јас сум ЗАДОВОЛЕН од промените што ги направија за процедурата за бг.пасош променија што можеа и кај можеа се од корен со цел да е полесно за сите,но на нас во мкд ни е сеедно но во бг,разни луге од други нации сепак се бунат за процедурата велејки дека е долга и тешка,(ке ставам видео за ова),но someonee не сум гневен,ниту слично,ниту терорист како што ме направи ниту кривим некои влади,ниту сум некаков центар во универзумот,ниту сум над некој,не ни посакувам да бидам како што посакуваш да бидеш ти,само сум ИСПЛАШЕН,посредувачот ми ги зеде документите пред две ипол недели и исчезна,мојот број го блокира а на пораките не ми одговара а пријателите негови не сакаат да ми помогнат,зошто да чекам кога веке ми дадоја происхот,што да чекам,полна месечина,дожд на марс,ми се чини ако уште некој ден почекам интервју ке закажуваат за 2018,но како и да е како што кажа мој проблем,,,ти се чудам само на тој говор и зборој од 3 сати што ми го имаше напишано,се опиша себеси,само едно знај ко на брат со тоа твое размислување лугето само ке те искористат и отфрлат,како сакаш нети реприцирам веке на ништо пиши што сакаш..
https://www.youtube.com/watch?v=PLXuku_3Qg0