Po ona sto go sledam ovde na forum, ne velam deka znam, e deka, se ceka najprvin da pominat tie koi sto vece po vreme redosled poddale dopolnitelen dokument, pa potoa doadja i Vasiot predmet na red.
I vtoro, pretpostavuvam deka vo zavisnost od kakvi dokumenti podnnesuvate, mozebi spored toa dobivate i nekoja prednost pred ostanantite za vremetraenjeto na cekanje.[DOUBLEPOST=1459158982][/DOUBLEPOST]
Sto e mnogu, mnogu e! Gi prekrdasija site ramki na trpenie. Neka ne zaebavaat narod, vise!
I kako se nadevaat deka nekoj nov ce im poveruva za da zapocne procedura i treba da izvadi bg deklaracija, sveedno dali kaj Lazar od Strumica ili preku bitolskoto zdruzenie so klubovite niz MK, koga ni predmeti od 2012, 2013, 2014, 2015 so deklaracija ne se ni pipnati, a da ne pravime muabet deka nekoj i gi otvoril?.
Da vi kazam iskreno i zborot nekade mi otide. Me prasuvaa dali da zapocnat postapka i so celo srce im velev - DA, NE CEKAJTE, SIGURNO CE DOBIETE!!! Sega ne mi padja na pamet vise istoto da go pravam. Nas ne ne resija, novite ce gi resavaat!?!
Sega im preporacuvam, -Za da bidete sigurni 100%, pocekajte da se izglasa zakonot !