- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 874
Ti zede na vremeto pa sega ke ni se sitis na nas haha tipicen makedonski stvor: neka mu umre kozata na komsijata ccccc za zhalenje si......Шо ќеиф ќе ми е на никој да не ви дадат
Ti zede na vremeto pa sega ke ni se sitis na nas haha tipicen makedonski stvor: neka mu umre kozata na komsijata ccccc za zhalenje si......Шо ќеиф ќе ми е на никој да не ви дадат
Не бе.Ti zede na vremeto pa sega ke ni se sitis na nas haha tipicen makedonski stvor: neka mu umre kozata na komsijata ccccc za zhalenje si......
Се продаваме на стоката како шо ја нарекуваш пошто и ние имаме корист од то, барем не се продаваме на ова пропадната држава за мочана плата од 8000 ден.Не бе.
Јас воопшто не сум аплицирал.
Ве жалам вас шо се глупирате и се продавате на стоката која ве употребува за гнасна пропаганда.
Продадени души!
За жал, не се продаваш на оваа, како што велиш, пропадната држава, туку си дел од неа.Се продаваме на стоката како шо ја нарекуваш пошто и ние имаме корист од то, барем не се продаваме на ова пропадната држава за мочана плата од 8000 ден.
E dosta e ce rabotis na skele vo gradeznistvo itd ..Aj vaka site razmislete zarem gradeznistvo e samo kacuvanje po skele boze boze ..Aj primer eden moler zosto bi se kacuval po skele e sega nekoj ce kaze se kacuva po skala ama skala i skele ne e isto primer gips karton raboti so skala ama ne se kacuva po skele poenta mi bese deka ne sekoj sto ce otide Germanija vednas ce go kacat na skele i ce raboti prvo mislam deka treba i da znaes da rabotis nesto pred da te kacat na skele[DOUBLEPOST=1394328787][/DOUBLEPOST]За жал, не се продаваш на оваа, како што велиш, пропадната држава, туку си дел од неа.
А, ако нешто вредиш, ќе успееш без блгарски паспорт, освен ако успех не го рачунаш работа во градежништво или чистење тоалети со блгарски паспорт некаде во Германија.
Uhhh patriot pogolemi patrioti od tebe imam videno veruvaj mi primer eden Dragan Bogdanovski osnovac na VMRO prasanje zosto ne ziveel vo Makedonija nego cel zivot mu ima pominato vo Stranski zemji i koga se odeli Makedonija toj ne ziveese vo nea da ne gresime lobirase za Mk mnogu ama ne ziveese vo Mk ......ZOSTO ??? odgovorot e mnogu prostНе бе.
Ве жалам вас шо се глупирате и се продавате на стоката која ве употребува за гнасна пропаганда.
Продадени души!
Така е. Готово секна издавањето на бугарски пашапорти. От сега ќе доаѓате и ќе аплицирате преку Имер и Љутви у Софија ама треба да броите 5000-7000 ЕУРНе бе.
Продадени души!
Ти текнува ли дека Богданосвски лежеше затвор и беше прогонуван од УДБА?Uhhh patriot pogolemi patrioti od tebe imam videno veruvaj mi primer eden Dragan Bogdanovski osnovac na VMRO prasanje zosto ne ziveel vo Makedonija nego cel zivot mu ima pominato vo Stranski zemji i koga se odeli Makedonija toj ne ziveese vo nea da ne gresime lobirase za Mk mnogu ama ne ziveese vo Mk ......ZOSTO ??? odgovorot e mnogu prost
Da ne se glupirame ova parce zemja ne e onaa MK sto treba da bide
Ниту еден албанец не излегол на крај со ганчо, тоа треба да ти биде јасно. Дај ми точни имиња и веќе наредниот ден тие лица нема веќе да се влијателни. Изгледа сеуште не осетиле тие албанци што значи бугарска чизма. ПоздравТака е. Готово секна издавањето на бугарски пашапорти. От сега ќе доаѓате и ќе аплицирате преку Имер и Љутви у Софија ама треба да броите 5000-7000 ЕУР
У пасошот им пишува вистинско име. Тие имаат многу пари вложени во Бугарија. Се завршуваат за пари.Ниту еден албанец не излегол на крај со ганчо, тоа треба да ти биде јасно. Дај ми точни имиња и веќе наредниот ден тие лица нема веќе да се влијателни. Изгледа сеуште не осетиле тие албанци што значи бугарска чизма. Поздрав
Дали знаеш на колку турци им е пишано вистинското име па само можат да ја сонуваат Бугарија? А пари ко пари поготово во бугарија ептен ќе ги почитуваат на албанците.У пасошот им пишува вистинско име. Тие имаат многу пари вложени во Бугарија. Се завршуваат за пари.
Едитирано од модератор.
Ти текнува ли дека Богданосвски лежеше затвор и беше прогонуван од УДБА?
Дали знаеш на колку турци им е пишано вистинското име па само можат да ја сонуваат Бугарија? А пари ко пари поготово во бугарија ептен ќе ги почитуваат на албанците.
Дали ти е познат зборот „ Бухалка “ ?
Ела ти у ресторан "Цирих". Не ги лажете луѓево. Нека си бараат друго чаре. Бугарски пашапорт нема веќе да се вади така. Крај е. Сега треба да имаш пари и тоа доста вложено во Бугарија за тоа.Многу далеку, ајде утре во лајт кафе во 10 да се видиме. Бива ли?