Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ti zede na vremeto pa sega ke ni se sitis na nas:) haha tipicen makedonski stvor: neka mu umre kozata na komsijata ccccc za zhalenje si......
Не бе.
Јас воопшто не сум аплицирал.
Ве жалам вас шо се глупирате и се продавате на стоката која ве употребува за гнасна пропаганда.
Продадени души!

V

Voin_Na_Konj

Гостин
Не бе.
Ве жалам вас шо се глупирате и се продавате на стоката која ве употребува за гнасна пропаганда.
Продадени души!
Се продаваме на стоката како шо ја нарекуваш пошто и ние имаме корист од то, барем не се продаваме на ова пропадната држава за мочана плата од 8000 ден.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Се продаваме на стоката како шо ја нарекуваш пошто и ние имаме корист од то, барем не се продаваме на ова пропадната држава за мочана плата од 8000 ден.
За жал, не се продаваш на оваа, како што велиш, пропадната држава, туку си дел од неа.
А, ако нешто вредиш, ќе успееш без блгарски паспорт, освен ако успех не го рачунаш работа во градежништво или чистење тоалети со блгарски паспорт некаде во Германија.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
За жал, не се продаваш на оваа, како што велиш, пропадната држава, туку си дел од неа.
А, ако нешто вредиш, ќе успееш без блгарски паспорт, освен ако успех не го рачунаш работа во градежништво или чистење тоалети со блгарски паспорт некаде во Германија.
E dosta e ce rabotis na skele vo gradeznistvo itd ..Aj vaka site razmislete zarem gradeznistvo e samo kacuvanje po skele boze boze ..Aj primer eden moler zosto bi se kacuval po skele e sega nekoj ce kaze se kacuva po skala ama skala i skele ne e isto primer gips karton raboti so skala ama ne se kacuva po skele poenta mi bese deka ne sekoj sto ce otide Germanija vednas ce go kacat na skele i ce raboti prvo mislam deka treba i da znaes da rabotis nesto pred da te kacat na skele[DOUBLEPOST=1394328787][/DOUBLEPOST]
Не бе.
Продадени души!
Uhhh patriot pogolemi patrioti od tebe imam videno veruvaj mi primer eden Dragan Bogdanovski osnovac na VMRO prasanje zosto ne ziveel vo Makedonija nego cel zivot mu ima pominato vo Stranski zemji i koga se odeli Makedonija toj ne ziveese vo nea da ne gresime lobirase za Mk mnogu ama ne ziveese vo Mk ......ZOSTO ??? odgovorot e mnogu prost
Da ne se glupirame ova parce zemja ne e onaa MK sto treba da bide

Последно уредено:
Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
Не бе.
Продадени души!
Така е. Готово секна издавањето на бугарски пашапорти. От сега ќе доаѓате и ќе аплицирате преку Имер и Љутви у Софија ама треба да броите 5000-7000 ЕУР

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Дечки доста беа приватни муабети. Ќе почнам да ве казнувам, не само да ве бришам!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Едитирано од модератор.
Uhhh patriot pogolemi patrioti od tebe imam videno veruvaj mi primer eden Dragan Bogdanovski osnovac na VMRO prasanje zosto ne ziveel vo Makedonija nego cel zivot mu ima pominato vo Stranski zemji i koga se odeli Makedonija toj ne ziveese vo nea da ne gresime lobirase za Mk mnogu ama ne ziveese vo Mk ......ZOSTO ??? odgovorot e mnogu prost
Da ne se glupirame ova parce zemja ne e onaa MK sto treba da bide
Ти текнува ли дека Богданосвски лежеше затвор и беше прогонуван од УДБА?

Последно уредено од модератор:
Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Така е. Готово секна издавањето на бугарски пашапорти. От сега ќе доаѓате и ќе аплицирате преку Имер и Љутви у Софија ама треба да броите 5000-7000 ЕУР
Ниту еден албанец не излегол на крај со ганчо, тоа треба да ти биде јасно. Дај ми точни имиња и веќе наредниот ден тие лица нема веќе да се влијателни. Изгледа сеуште не осетиле тие албанци што значи бугарска чизма. Поздрав

Едитирано од модератор!

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
Ниту еден албанец не излегол на крај со ганчо, тоа треба да ти биде јасно. Дај ми точни имиња и веќе наредниот ден тие лица нема веќе да се влијателни. Изгледа сеуште не осетиле тие албанци што значи бугарска чизма. Поздрав
У пасошот им пишува вистинско име. Тие имаат многу пари вложени во Бугарија. Се завршуваат за пари.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
У пасошот им пишува вистинско име. Тие имаат многу пари вложени во Бугарија. Се завршуваат за пари.
Дали знаеш на колку турци им е пишано вистинското име па само можат да ја сонуваат Бугарија? А пари ко пари поготово во бугарија ептен ќе ги почитуваат на албанците. :pos:

Дали ти е познат зборот „ Бухалка “ ?

Едитирано од модератор!

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
Дали знаеш на колку турци им е пишано вистинското име па само можат да ја сонуваат Бугарија? А пари ко пари поготово во бугарија ептен ќе ги почитуваат на албанците. :pos:

Дали ти е познат зборот „ Бухалка “ ?

Далеку си од реалноста

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
Многу далеку, ајде утре во лајт кафе во 10 да се видиме. Бива ли?
Ела ти у ресторан "Цирих". Не ги лажете луѓево. Нека си бараат друго чаре. Бугарски пашапорт нема веќе да се вади така. Крај е. Сега треба да имаш пари и тоа доста вложено во Бугарија за тоа.
Се свестувале они.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom