Брука во КАМ маркетите

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Добро и сеа ти кажи ми дали нема супи на Подравка? Дали нема Ариел, Персил и српските прашоци? Дали нема милка, пионир, европа чоколади?
Никој не те тера со сила да зимаш некои ноу нејм фирми имаш избор за разлика од кам, стокомак и кипер
Имаш ама основни видови, не како порано избор со секакви грамажи и вкусови.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Член од
30 октомври 2022
Мислења
546
Поени од реакции
1.467
Дефинитивно КАМ почнаа да играат на стара слава.Пополека но сигурно почнаа многу да ги зголемуваат цените.Човек не треба по навика да пазари на исто место туку да ги разгледа и алтернативите.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
Добро и сеа ти кажи ми дали нема супи на Подравка? Дали нема Ариел, Персил и српските прашоци? Дали нема милка, пионир, европа чоколади?
Никој не те тера со сила да зимаш некои ноу нејм фирми имаш избор за разлика од кам, стокомак и кипер
Да има но дали те претходно си бил во Кит го маркетите пред да биде продадена на Вива Фреш ,неам ништо против за производи што се од Косово само зборам за нискиот квалитет ,појди и во Вива Фреш да ја погледнеш понудата

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.496
Поени од реакции
11.450
Да има но дали те претходно си бил во Кит го маркетите пред да биде продадена на Вива Фреш ,неам ништо против за производи што се од Косово само зборам за нискиот квалитет ,појди и во Вива Фреш да ја погледнеш понудата
Сум бил бе друже особено у Вива зашто работат и во недела и пак ке ти кажам нема ништо лошо во разновидната понуда ај да немаш избор да мрчиш ама вака кога имаш избор и покрај неквалитетот што те засега тебе што продаваат

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
Сум бил бе друже особено у Вива зашто работат и во недела и пак ке ти кажам нема ништо лошо во разновидната понуда ај да немаш избор да мрчиш ама вака кога имаш избор и покрај неквалитетот што те засега тебе што продаваат
па искрено ме засега ,претходно Вива Фреш имаше поквалитетна роба имаше и свински производи сега се е тргнато и нема ,уште алкохолот да го тргнат и ќе биде се во ред

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.496
Поени од реакции
11.450
па искрено ме засега ,претходно Вива Фреш имаше поквалитетна роба имаше и свински производи сега се е тргнато и нема ,уште алкохолот да го тргнат и ќе биде се во ред
Кои производи толку квалитетни се тргнати и ги нема?
Да бидам искрен не сум приметил дека е тргнато свинското зашто два пати имавме обид да купиме и првиот пат шунката кога ја извади беше мувлосана а вториот пат сакаше да ни сецка исушена печеница, нормално се правдаа дека многу слабо им се троши и не ја ни проверуваат така да делот од месарата скроз го скокаме зашто ни телешко немаат

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.763
Слободно купувајте си роба од Кит Го и Кипер, произведена на Косово.
Да ве потсетам додека беше покраина беше бомбардирана со сиромашен ураниум.
Со среќа.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
Кои производи толку квалитетни се тргнати и ги нема?
Да бидам искрен не сум приметил дека е тргнато свинското зашто два пати имавме обид да купиме и првиот пат шунката кога ја извади беше мувлосана а вториот пат сакаше да ни сецка исушена печеница, нормално се правдаа дека многу слабо им се троши и не ја ни проверуваат така да делот од месарата скроз го скокаме зашто ни телешко немаат
па пред пиљарата имаше дел од врижидерот каде што се продаваше и свински производи и беше обележан кај бонбоните и слатките производи

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.717
Поени од реакции
6.091
Дефинитивно КАМ почнаа да играат на стара слава.Пополека но сигурно почнаа многу да ги зголемуваат цените.
Што значи тоа? Дека во другите маркети исти производи се поевтини? Може со пример?
Кој маркет/кои производи?

Ако не сум грешка, секаде се зголемени цените.
Ама некако ми е влезено во главата дека Кам и Стокомак се најевтини, а немам баш желба да шетам многу по маркети. Со години пазарувам од овие 2. Ако веќе некој маркети имаат подобра понуда, дајте конкретно со име.
(Кипер шкиптар, не го рачунам)

Член од
30 октомври 2022
Мислења
546
Поени од реакции
1.467
Што значи тоа? Дека во другите маркети исти производи се поевтини? Може со пример?
Кој маркет/кои производи?

Ако не сум грешка, секаде се зголемени цените.
Ама некако ми е влезено во главата дека Кам и Стокомак се најевтини, а немам баш желба да шетам многу по маркети. Со години пазарувам од овие 2. Ако веќе некој маркети имаат подобра понуда, дајте конкретно со име.
(Кипер шкиптар, не го рачунам)
Пример путерот во КАМ сега е 145ден.Во Тамаро во Охрид можиш да најдиш путер за 82ден.Кафето Фисета исто така многу го поскапија.Алпико производите со цените ги надминаа Милка.Кристал маслото е поефтино во другите продавници.Е сега некои производи се поефтини во КАМ ама не е веќе тоа шо беше.Затоа и пишав дека човек треба да прошета по повеќе продавници да направи споредба и да си бара поповолни цени.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom