Кое мое ниво?Ај не се спуштам на твое ниво....и не кажувај соној за нешто што врска немаш...толку Големиот и за тебе ти што не сакаш да читаш за кам...твој прпблем
Темамата е за кам...ако е за лидл тинекс..за нмив ќе се збори.
Соберете си сите вие и пријателот од златко од кам штоивее во светот на медот и мелкото..ако него му е доро не му е добро на касиерите..
Значи не замарајте појќе...слободно игнорирајте ме..јас не ве спомвам ич па не мора и вие мене ако немате паметно нешто да кажите исвен Тролање и како кажа некој Труење
Човек на секого што е контра тебе му реплицираш дека бил бот и неупатен или не знам што.
Па човече ти ја ЗАПОСЕДНА темава и тоа трае повеќе од година дена во тоа сум убеден. Цело време читаме за твои лелекања и како што рече @Stefan-kobe самиот со себе си конфузен и контрадикторен од пост во пост. Дете сега полнолетно да те чита што планира да аплицира во КАМ ќе си рече дека тоа е најтешката работа што постои. Како што реков погоре постојат илјадници потешки работи од кам каде една грешка живот кошта. Ама не на мики касиерот му било претешко дека освен работа на каса го натерале вреќа шеќер и пакет масло од однесе од магацин до рафт.
Последно уредено: