Oди некаде кај што има чешмичка, без пари водичка, измиј си главата.А тебе ти реплицираше некој?
А ти да си гоOди некаде кај што има чешмичка, без пари водичка, измиј си главата.
Абе ај за ова некако ќе речеш ја работеле.. Ама за таа у Битола стварно за у мистерии е. Епинал + грци викаш не а?ova cupceto izgleda se ima pleskano pred da zamini na odmor posto majka mu veli celo vreme so nea bila a inace poznavam edno cupe so ima zatrudneto na olimpiski bitola:pos2:
За жал ја немам ја имам гледано на телевизија, а не на интернетинтересни се дечките.. а имаш некое клипче од таа епизода? сум ја промашил
Па за да најдат причина да тужат и да си го исчистат Ликот ќе кажат и тужат за многу причини некои луѓе .... кога човек тужеше Мечка ... шо е ова чудно :pos2:А која е таа будала со дрка у базентите и забременуваат невини девојчиња :nerv::nerv::nerv: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:![]()
![]()
:tv:
Почнаа мн девојчиња да се клацкат уште на 13 години па после водата им е крива у базентите а инаку ова девојчето попаметна од мајка и ќе испадне чим ја излажало волку па и тужба и да ги коментираат цел свет какви глупости само има во виа светотПа за да најдат причина да тужат и да си го исчистат Ликот ќе кажат и тужат за многу причини некои луѓе .... кога човек тужеше Мечка ... шо е ова чудно :pos2: