А што е тоа ејакулација? И дали тоа може да го направи секој маж?
Е, и прочитав од некој дека имало специјални костими за капење, кои штитат од бременост? Вистина е тоа?
Јас мислам од сите што помисливте дека Лејди ку е глупа, испаднавте вие глупавитеоф боже И после некој ќе ми вика сексуално образование не е потребно туку веронаука ,децава не знаат како се забременува и кога се забременува
И јас тоа се прашувамбоже зошто,оооо зошто?!
море после глупостите што се иам изнаслушано човек станува сериозен за вакви ствари .....али ајЈас мислам од сите што помисливте дека Лејди ку е глупа, испаднавте вие глупавитеНе приметивте каде е темата и дека девојчето има одлична смисла за хумор??? Оф оф оф и после немало да има бремени во базент, се чудам како и од цвеќе мирисање не останала некоја бремена
![]()
Слабо разиена смисла за хумор имате)) Друго неможе да биде.И јас тоа се прашувам
![]()
![]()
Таман си е работата, но уште од првиот пост на девојчето знаев дека се шалиморе после глупостите што се иам изнаслушано човек станува сериозен за вакви ствари .....али ај
абе ајде наташа drop the subject pleaseТаман си е работата, но уште од првиот пост на девојчето знаев дека се шали)) Интернетот е зафркната работа, незнаеш кој озбилно ти нуди брак, а кој со жена му си се смешка дур ти веќе си испланирала и каков крој ќе ти биде венчалниот фустан
Затоа не само видот, треба и мирисот да си го наострите на нет))
Да, фирмата кои ја произвеле камератаA be, a onaa sto imala nezastiten sex preku webcam pa zatrudnela? Taa ke tuzi ili ne?
Да, дека е фалсификувана и не функционирала како што било прикажано во упатството...па така останала бремена.Deka kineska (made in China) ili ....?
Tamam.абе ајде наташа drop the subject please
проблемот е што ни јас ни наташа не сме сигурни 100% дали таа се шегува или не сеа може целата работа да ја отекуваме до сто и една и назадTamam.
Let others da seirat!