А што е тоа ејакулација? И дали тоа може да го направи секој маж?
Е, и прочитав од некој дека имало специјални костими за капење, кои штитат од бременост? Вистина е тоа?
Јас мислам од сите што помисливте дека Лејди ку е глупа, испаднавте вие глупавите Не приметивте каде е темата и дека девојчето има одлична смисла за хумор??? Оф оф оф и после немало да има бремени во базент, се чудам како и од цвеќе мирисање не останала некоја бременаоф боже И после некој ќе ми вика сексуално образование не е потребно туку веронаука ,децава не знаат како се забременува и кога се забременува
И јас тоа се прашувамбоже зошто,оооо зошто?!
море после глупостите што се иам изнаслушано човек станува сериозен за вакви ствари .....али ајЈас мислам од сите што помисливте дека Лејди ку е глупа, испаднавте вие глупавите Не приметивте каде е темата и дека девојчето има одлична смисла за хумор??? Оф оф оф и после немало да има бремени во базент, се чудам како и од цвеќе мирисање не останала некоја бремена
Слабо разиена смисла за хумор имате )) Друго неможе да биде.И јас тоа се прашувам
Таман си е работата, но уште од првиот пост на девојчето знаев дека се шали )) Интернетот е зафркната работа, незнаеш кој озбилно ти нуди брак, а кој со жена му си се смешка дур ти веќе си испланирала и каков крој ќе ти биде венчалниот фустанморе после глупостите што се иам изнаслушано човек станува сериозен за вакви ствари .....али ај
абе ајде наташа drop the subject pleaseТаман си е работата, но уште од првиот пост на девојчето знаев дека се шали )) Интернетот е зафркната работа, незнаеш кој озбилно ти нуди брак, а кој со жена му си се смешка дур ти веќе си испланирала и каков крој ќе ти биде венчалниот фустан
Затоа не само видот, треба и мирисот да си го наострите на нет ))
Да, фирмата кои ја произвеле камератаA be, a onaa sto imala nezastiten sex preku webcam pa zatrudnela? Taa ke tuzi ili ne?
Да, дека е фалсификувана и не функционирала како што било прикажано во упатството...па така останала бремена.Deka kineska (made in China) ili ....?
Tamam.абе ајде наташа drop the subject please
проблемот е што ни јас ни наташа не сме сигурни 100% дали таа се шегува или не сеа може целата работа да ја отекуваме до сто и една и назадTamam.
Let others da seirat!