Бремена по капење во базен?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ја имам информација дека член од форумов бил во базенот и :drk: можно е од него да е ова..... се работи за членот со иницијали Д.Л добро познат на Струмичката полиција

Z

ZeroStyle

Гостин
Сигурно сперматозоидите биле истрењирани пливачи и добро обучени:nenene::nenene::nenene::nenene:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
ОК не дркам више у базени.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Koja glupost! A be neka si priznae curata, ne vaka cel svet da ja razbira deka se e*ela :D

F

FilipMacedon

Гостин
А што бара во тужбата,базенот да и исплаќа алиментација

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
:pos2::pos2: Не ми е јасно само како тоа од толкав базен право кај неа спермата таа којзнае со кого се ебела таму па сега базенот им е крив

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Она се капела во базентот но што е правела додека се капела :salut:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.727
Поени од реакции
49.191
детево што ќе се роди ќе ја мрази и колне баба му бидејќи ради неа ќе биде предмет на општa заебанциja до крај на живот, на основ “Направен од непознат ејакулат’’ :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
случајно во базентот да не бил Чак норис?

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
Знам дека работава е за смеење, но сепак кој гледал Мyth Busters ќе видел дека сепак Адам и Џејми дојдоа до друг заклучок, дека тоа е возможно но сепак дека шансите за тоа се ептен мали, само девојчето знае како затруднело

M

Mr.InF3ction

Гостин
Знам дека работава е за смеење, но сепак кој гледал Мyth Busters ќе видел дека сепак Адам и Џејми дојдоа до друг заклучок, дека тоа е возможно но сепак дека шансите за тоа се ептен мали, само девојчето знае како затруднело
интересни се дечките.. а имаш некое клипче од таа епизода? сум ја промашил

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.029
Аliens. Ги има во Египет.

Kajgana Shop

На врв Bottom