Брат/Сестра

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
имам сестра неможам да дишам без неа често ме вади од кожа ама...си ја сакам најмногу на светов. Порано незнам зошто ама не бевме вака блиски ма сега и за тогаш сме заедно!
Другарка ми еднаш ми рече дека ако продолжам да се дружам со сестра ми нема никад дечко да фатам......па не и зборев долго времеееее....која е па она да ми кажува да не се дружам со сестра ми..демек помала била.... е 4 годиниии ама тоа воопшто не се познава

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
јас имам брат помал а сакав да имам сестра ама штркот маме му е*ам ме заеба

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Имам брат, 2 години постар од мене. Иако некогаш знае да ме изнервира (а претпоставувам и јас него :)), не би сакала да бидам сама. Среќна сум што имам некој толку близок.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
jas imam brat, i koga ke otide u veles jas se raduvam deka sam ke bidam doma, ama posle 2-3 dena glupo mi e bez nego i se cudam koga ke si dojde

V

Viktoranius

Гостин
Јас имам брат помал 3 години. Ама сакам да имам сестра поголема и да има секси другарки, за жал не е можно. :kesa:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
.имам два браќа ....највише на свет ги сакам..и мн ми жал ..ми се кине душава кога се болни или нешто лошо кога ќе им се деси..ама има моменти кога ме нервираа...абе живциве ми ги корна...у тиа моменти ми доаѓа да убијам...ама потоа тоа проаѓа ..и пак ги САКАМ:toe::smir:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ни браќа ни сестри. Моиве ваљда не биле многу по деца. Или пак... јас сум бил толку немирен па си рекле после ова више не.:toe:

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
ја имам сестра и ја сакам што е нормално , аЛИ понекат човече, не се поднесуваааааааааа

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ја имам помала сестра што мноооогу си ја сакам (иако често ми иде на живци со нејзините глупости) и мн ми е пусто дома без неа овие 10 дена :(

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
немам ни брат ни сестра некогаш ми е супер тоа ,но во последно време ептен ми недостасува да си имам братче

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Имам брат,4 години постар од мене.Кога бевме помали ме вадеше од такт зашто никогаш не можев да го натепам али сега премногу се слагаме... :)

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Имам брат 4 години помал е ама повисок е од мене веќе:)како помали се тепавме ама сега кога порасна се караме само за некој банални работи мора да се извикаме некој пат:pos2:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Иам Сестра 7 години поголема од мене...и јас сум копиљ у фамилијата and it sucks...:)...И покрај нашите многу големи несогласувања и караници и тепачки во кои сме здобиени со модрици, она е единствената што навистина сака да ме одведе на правиот пат и што барем пробува да ме сфати...Се на се, си ја сакам сестра ми...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom