ако љубовта е во прашање - многу тешко (хемија).Мистичен напиша:Конкретен, вистински и тазе пример: моја другарка која е во врска со човек неполн месец, а се виделе вкупно не повеќе од 10 пати. Човекот и предложува брак, таа ја прифаќа понудата.
Мислите ли дека ваквите бракови можат да успеат?
Не би рекол дека е така знам 2-3 брака што се склучени за 1 меец врска, како на филм два-три пати прерана бременост и бракZa da sklucis brak so nekogo treba da go sakas (ili ne?!:neneneza da sakas nekoj treba da go poznavas, a za da zapoznaes nekogo potrebno e poveke od eden mesec! Zatoa jas si uzivam vo mojata doooooolga vrska i si znam kako se custvuva ili sto saka deckomi bez da mi kaze :back:
Prvo ne mi se veruva deka ima nekoj sto uste se zapoznava preku stojnici (familii)Ke se nadovrzam na temava.....
Kaj se videlo i culo, ama eve jas vidov, cuv i ne mozam da se nacudam so edna vakva situacija....
Dvajcata se zapoznavaat preku familii, da nerecam strojnici, kontaktiraat po telefon nekoj mesec i odlucuvaat da si dadat zbor....
I sto koga ke se vidat? Sto ako ne se bendisaat?
A shto?Prvo ne mi se veruva deka ima nekoj sto uste se zapoznava preku stojnici (familii)) Vtoro , mene nekoj da me zapoznava so nekogo taka prvo bi si pomislila sto mu fali na deckoto da ne moze sam da si najde pa mu baraat devojka ili zena na vakov nacin , a usput bi gi ubila tie sto pomislile mene da me stavaat vo takva situacija. Bi se osekjala kako stoka na prodazba. Uzas!!!!!!
E pa kje te razocaram ama nikogas ne sum pobarala da me zpoznavaat so nekogo. Sum odela na toa koga treba kje se sretneme dvajcata. A za tie sto sakaat taka da zapoznavaat nemam loso mislenje, no drugo e da zapoznavas decko i devijka a drugo e da dogovaras brak na nevideno.A shto?
Dobrata stoka ne se fali, taa sama se prodava? LoL!:pos2: :pos2: :pos2:
Strojnicite postoele ke postojat, toa e opshtestvena klasa, posebna grupa luge, toa e osobina EJ!!! Modernite strojnici funkcioniraat vo vidozimeneta forma t.e. Ne ti se desilo do sega da pobarash od drugar/ka da te zapoznae so nekogo?
Samo pazi: polse odgovorot treba da se ubiesh! LoL!:pos2: :pos2: :pos2: