Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.740
- Поени од реакции
- 18.486
Има предиспозиции да биде борач, не е борач.епа тоа го зборувам оти лугето мислат дека газдата го тера кучето да се бори а усвари тоа куче само по себе е борач
Има предиспозиции да биде борач, не е борач.епа тоа го зборувам оти лугето мислат дека газдата го тера кучето да се бори а усвари тоа куче само по себе е борач
Нападнал да се покаже кој е појак како тоа се борел? Три саати? Куче не се бори три саати без да сака газдата негов.ја не би борел куче али тие кучиња се такви сами по себе не може никој да ги натера да се борат ако не сакаат мене ми се има испуштено пит и по улица секое куче што го начекал го нападнал а никогаш не сум го учел на борби
Мора да разграничиш малце.Борбите со кучиња се од што луѓето сакаат кучињата да се борат,а они нејќат.додека пак во планина,куче ќе се бори со волк пред се да се заштити самото себе,па после да го заштити стадото.Кучето во планина се бори затоа што тоа му е должност,затоа и се овчари.е како тогаш има случаеви куче во одбрана на стадо овци се бори до смрт со волк,и велиш 3 саати ,па кучето ако се откаже од борбата не газдата кој сака нека го тера нема да се бори се откажува и толку е
тешко е да се објасни ова на човек шо нема чувано куче шо сака да се бори значи ти не можеш да го натераш да се бори ако кучето несака ! сум видел еден куп кучиња шо несакаат да се борат иако се иста раса со тие што се боратМора да разграничиш малце.Борбите со кучиња се од што луѓето сакаат кучињата да се борат,а они нејќат.додека пак во планина,куче ќе се бори со волк пред се да се заштити самото себе,па после да го заштити стадото.Кучето во планина се бори затоа што тоа му е должност,затоа и се овчари.
Ти да си војник,и ти дојде терорист,ќе го пукаш?
Инстинкт за преживување другар! Јас имам лабрадор, најопасна е со јазикот кога ке реши да те излигави, ама ја имам видено еднаш протективно да изреагира, се накостреши и само заржа бидејки и шушна човек од зад грб, кога дојде човекот се нацуцли пред него да се гали. Кај секое животно ако се најде во таква ситуација ке проработи системот за преживувањетешко е да се објасни ова на човек шо нема чувано куче шо сака да се бори значи ти не можеш да го натераш да се бори ако кучето несака ! сум видел еден куп кучиња шо несакаат да се борат иако се иста раса со тие што се борат
Ја чував два пит була. Едниот беше накострешен за напаѓање, другиот ич не му беше гајле. До човекот е дали ќе го дозволи тоа.тешко е да се објасни ова на човек шо нема чувано куче шо сака да се бори значи ти не можеш да го натераш да се бори ако кучето несака ! сум видел еден куп кучиња шо несакаат да се борат иако се иста раса со тие што се борат
МОООТ ПИТБУЛ ДА МУ ГО ПУШТАМ НОА ВЕГИНЕ СПОЕНИ ДА МУ ГИ ГРИЗА!!!!Вошкаров треба во затвор да гние Му се гледа и ликот и името и презимето. Што треба за надлежните да преземат нешто?
Ај пријавете видеото... https://www.facebook.com/photo.php?v=4297059231783
A си обичен тапоглавец и полу мајмун, (да ми извинат мајмуните) борбата во природа е само заради ставање на доминација а не за пари земање, дегенерат еден.Борби имало и ке имат секогаш,без разлика дали се забранети или не.
Јас чував Питови, (ваљда и јас сум дегенерик,како шо викате али ич к*р не ме болит вашето мислење,без разлика дали е добро и лошо) ги пуштав во борба некое време,но не повеќе.Едно шо моментално живеам во стан немам место за куче али и да можам да чувам не би пуштал во борба!!!