S
silmarillion
Гостин
Вајлдер - Џошуа. Тоа ќе биде интересно ко ќе се распафтаат жирафиве.
На која од колку друже ?Вајлдер-Ортиз вечерва
Сабајле беше, помина. Можеби јас лошо се изразив. Инаку немаше пренос на нашиве. Пишал погоре Игор победи Вајлдер со нокаут[DOUBLEPOST=1520172923][/DOUBLEPOST]На која од колку друже ?
Штета што Ортиз не го нокаутира копилево. Кој ќе го слуша пак сега да се курчиПобеда на Вајлдер со нокаут во 10-та рунда. Првите пет рунди не беа ништо посебно се до крајот на рундата кога Вајлдер го нокдаунираше Ортиз. Подоцна во седмата рунда Ортиз му зададе тешки удари на нигерот, ама копилето издржа. Тоа беше единствената шанса за Ортиз да го нокаутира. Кон крајот на деветтата рунда Вајлдер си ја врати енергијата и во следната рунда заврши со нокаут.
Сега се очекува победникот од Џошуа - Паркер и враќањето на Фјури за обединување на појасите.
Затоа и јас не го сакам. Гласен е, а победува протовници кои не се ни во топ 20 освен денеска. Кога требаше да боксува со Поветкин се утепа од плачење по судови само да не оди во Русија. Секоја чест за денес, се врати после тешки удари плус мава многу силно, ама сепак мислам дека не е од рангот на Џошуа, Паркер, Фјури. И денеска влезе во борбата со 97 кг, против претходноспоменатите нема да има многу шанси за победа со таа килажа.Сабајле беше, помина. Можеби јас лошо се изразив. Инаку немаше пренос на нашиве. Пишал погоре Игор победи Вајлдер со нокаут[DOUBLEPOST=1520172923][/DOUBLEPOST]
Штета што Ортиз не го нокаутира копилево. Кој ќе го слуша пак сега да се курчи
Сакам некој да го нокаутира и да се затни веќе еднаш. Инаку време е и Поветкин да предизвика некој од овие веќе му минува времето ако не друго барем пара да земи.Затоа и јас не го сакам. Гласен е, а победува протовници кои не се ни во топ 20 освен денеска. Кога требаше да боксува со Поветкин се утепа од плачење по судови само да не оди во Русија. Секоја чест за денес, се врати после тешки удари плус мава многу силно, ама сепак мислам дека не е од рангот на Џошуа, Паркер, Фјури. И денеска влезе во борбата со 97 кг, против претходноспоменатите нема да има многу шанси за победа со таа килажа.
Активно не следам али Вилдер како темперамент го забележав на едно реално шоу wags, името на градот не го памтам ама дефинитивно алапача од човек.Wilder е апсолутен кловн. Повеќето од неговите удари се надвор од правилата и не знам колку долго судиите ќе го толерираат тоа .Напади со внатрешноста на ракавицата, удари во задниот дел од главата. Teddy Atlas е во право во неговите коментари дека она што Wilder го претставува не е бокс. Ortiz влезе со сосема погрешна тактика и беше премногу пасивeн (иако доминираше), но мораше да го притисне поагресивно.
Слика и прилика на Клубер Ланг од третиот дел на РокиАктивно не следам али Вилдер како темперамент го забележав на едно реално шоу wags, името на градот не го памтам ама дефинитивно алапача од човек.