ако на креалкалинот производство на ultimate nutrition не е сигурно незнам што друго што го купуваат дечкиве и го кажуваат е сигурноЕдинствен проверен и докажан клинички е Креатинот Монохидрад.Другото не ви е сигурно сите тие се нови креатини.
Друже,јас не велам ништо лошо за Ултимат Нутрион,напротив тие ги се едни од најдобрите производи.Но тие имаат исто така и креатин монохидрад така?Кој е клинички докажан и проверен.ако на креалкалинот производство на ultimate nutrition не е сигурно незнам што друго што го купуваат дечкиве и го кажуваат е сигурно
монохидрат земав јас и СТВАРНО се осеќа разлика. имав МНОГУ повеќе енергија. повеќе вежби правев и со поголема килажа, а и ставаш на обем. само, мора многу вода да се пие!Единствен проверен и докажан клинички е Креатинот Монохидрад.Другото не ви е сигурно сите тие се нови креатини.
значи батка го пробав ја и стварно имаше големи резултати и затоа го предлозив а не бара посебен третман од видот пиење вода по минимум 2 л и слДруже,јас не велам ништо лошо за Ултимат Нутрион,напротив тие ги се едни од најдобрите производи.Но тие имаат исто така и креатин монохидрад така?Кој е клинички докажан и проверен.
не треба да се преоптоваруваш со вода,самиот огранизам си бара повеке вода кога пиеш креатин.Евентуално плус пола литно до литно на тренингзначи батка го пробав ја и стварно имаше големи резултати и затоа го предлозив а не бара посебен третман од видот пиење вода по минимум 2 л и сл
не не во ред е тоа батка само сакав да кажам друго, али нема врска сите тие суплименти горе долу си ја исполнуваат улогата ако правилно се употребуваат ја искажав задоволство од креалкалинот и стварно осетив големо подобрување тоа е тоа не дека нема да ги пробам и другите креатинине треба да се преоптоваруваш со вода,самиот огранизам си бара повеке вода кога пиеш креатин.Евентуално плус пола литно до литно на тренинг
Па и тоа ти е монохидрат :smir:,и заборавив да кажам значи купувајте микронизиран,21век сме а некои фирми уште немаат микронизиран креатин.Иначе тоа што си го пиел е СУПЕР!За креатинче зборите а ? хехе Sorry Tyson моја област е веке тоа,сум пиел секакви врсти, а јас би ви препорачал
Micronized Universal Creatine...(кој ке земе нема да се заебе,дупло појак од Монохидратниот)
Поз:smir:
првични резултати доколку нема тренирано ништо до сега би требало да се појават после 3 тиот месец редовно вежбање бидејќи кога ќе почнеш да вежбаш на организмот му требаат 21 тренинг за да почне да се менуваат физиолошките процеси во самиот организамДа пренесам прашање од еден другар па вие да ми одговорите ако може, затоа што јас врска немам од билдањево
Редовно оди во теретана, 4 пати неделно и почна да пие протеини, ако го разбрав добро, по 2 кила месечно. Сакам да ве прашам, колку време треба да помине со редовна посета на теретана и пиење на протеиниве за да почнат да се јавуваат резултати - мускулна маса?
Потполно се сложувам со ЏКД.Треба да поминат 3 месеци за да почнат да се оформуваат мускулите.Ако е почетник во спортовите и започнува од 0,пред тоа да се нема занимавано со ништо во почетокот ќе има големи напредоци како качување на маса....но тоа е само почетокот за почетник.:smir:првични резултати доколку нема тренирано ништо до сега би требало да се појават после 3 тиот месец редовно вежбање бидејќи кога ќе почнеш да вежбаш на организмот му требаат 21 тренинг за да почне да се менуваат физиолошките процеси во самиот организам