S
Како го припремаш оризот и какви витамини се тие 180ден. за 30 апчиња?
да да , се согласувам, исто и генетиката игра важна улога мислам јас, некои можат и по 200 евра да трошат и да тренираат 3 или 4 години и пак слаби резултати, а има и луѓе што 3 месеци идат во теретана само се на кокошка и грав, а прават добро тело. Инаку би сакал да прашам нешто во врска со вежбањето , јас многу ја обожавам вежбата на вратило за грбна мускулатура , можам да ја правам без проблем па би сакал да ми кажете добра серија за вратило .Jа не трошам ништо екстра на храна од тоа што и без вежбање би го трошел, а имам "скромно телце", така да ако земеме трошкови месечно само за вежбање испаѓа 600 денари за теретаната и евентуално нешто мусли ако земам.. Е сеа коа би качувал маса, сигурно би се трошело многу појше, пред се' на суплементи. Значи пак зависи што ти е целта, а скромно телце моеш и со грав да напраиш.
Како мислиш добра серија ?Инаку би сакал да прашам нешто во врска со вежбањето , јас многу ја обожавам вежбата на вратило за грбна мускулатура , можам да ја правам без проблем па би сакал да ми кажете добра серија за вратило .
Да, генетиката игра клучна улога.да да , се согласувам, исто и генетиката игра важна улога мислам јас, некои можат и по 200 евра да трошат и да тренираат 3 или 4 години и пак слаби резултати, а има и луѓе што 3 месеци идат во теретана само се на кокошка и грав, а прават добро тело.
Компирот за мене лично не е избор за добар јаглехидрат,причина за тоа е што има висок гликемичен индекс и е добар за Carb-Load.Кај ти е компирот
Го ставаш оризот 20-30 минути да земе вода да се упие и го вариш дур не осетиш дека е вистински варен,а тоа е кога нема крцкав вкус и е мек.Има многу рецепти на нет провери некој .Иначе го има во сите здрави храни продавници и на пазарчеКако го припремаш оризот и какви витамини се тие 180ден. за 30 апчиња?
Серија бе батка, во целост на вежбата, пример кога правиш стомачни на пример ги правиш 4 серии по 50 повторувања, јас овој пат прашувам добра серија да ми каже некој за на вратило, ме разбираш ?Како мислиш добра серија ?
2-3 pati,menjaj fat.Sirok,ultra sirok,sreden i tesen.Серија бе батка, во целост на вежбата, пример кога правиш стомачни на пример ги правиш 4 серии по 50 повторувања, јас овој пат прашувам добра серија да ми каже некој за на вратило, ме разбираш ?
Па како можам да ти кажам серија за вратило кога зависи од твојата спремност. Еве пример јас правам 3 серии 14,12,12 на вратило широк фат така го почувам тренингот на грб, потоа продолжувам на сајли со тесен и контра фат.Серија бе батка, во целост на вежбата, пример кога правиш стомачни на пример ги правиш 4 серии по 50 повторувања, јас овој пат прашувам добра серија да ми каже некој за на вратило, ме разбираш ?
Јас напоменав во коментарот, но ти изгледа не ги читаш коментарите до крај или не ги разбираш, впрочем барам мислење од искусен човек кој се занимава со оваа активност.Па како можам да ти кажам серија за вратило кога зависи од твојата спремност. Еве пример јас правам 3 серии 14,12,12 на вратило широк фат така го почувам тренингот на грб, потоа продолжувам на сајли со тесен и контра фат.
Врзи тег околу себе ако ти се лесни и прави по 10 во серија.Јас напоменав во коментарот, но ти изгледа не ги читаш коментарите до крај или не ги разбираш, впрочем барам мислење од искусен човек кој се занимава со оваа активност.
Ај ако можеш кажи 2-3 збора од видеово пошо интернетот ми е срање аплоад на видеово до утре ќе прави на 240p.Налетав на добро и поучно видео денеска.
Би им го препорачал апсолутно на сите, без разлика дали се почетници или искусни во овој спорт, не можам доволно да нагласам колку е битно.