Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 37
сигурен си ? Де бе..150 - 200 ... x|едно 150 - 200 евра месечно ке се скрпат, а со тие пари ке сенаправиш машина за 3 месеци.........
сигурен си ? Де бе..150 - 200 ... x|едно 150 - 200 евра месечно ке се скрпат, а со тие пари ке сенаправиш машина за 3 месеци.........
Од каде сега бубрегот има улога со филтрирање на естерите од тестесторенот,може да ти настрада црниот дроб а не бубрезите!!!Хазард ти кажа кратко и јасно нема повеќе што да се коментира. Стероидите се штетни само кога се зимаат во огромни количини ќе ти изгоре бубрегот.
епа во нормална теретана 50 евра ти е само инструктор,а во Палас би требало да е поскапо...сигурен си ? Де бе..150 - 200 ... x|
е добро сеа ... ако сакаме да сме технички..Од каде сега бубрегот има улога со филтрирање на естерите од тестесторенот,може да ти настрада црниот дроб а не бубрезите!!!
сме знаеле .. сме знаелеееееПа секако бе брат дека мора после секој циклус да имаш заштита но и во циклусот при крај некаде,после за чистење клен од софија фарм и кломид а може и нолвадекс за негативните ефекти.:wink:
браво мали добар си...
Јас во софија не можам да го најдам,тешко само во теретаниве нешто.иначе нез за кленот.. мислам дека престанале софарма да го произведуваат.. така слушнав.. нез
мој совет ти е да не почнуваш нагло со големио тежини бидејќи овој спорт е многу лош со повредите,потоа немој да вежбаш под 3 пати неделно ако сакаш да постигнеш некаков резултат,припази на исхрана на редовен сон кој што е многу битен,вежбај групи на мускули кои немаат допирни точки меѓу себе како на пример грб со трицепс и сл.немој да се оптеретуваш со изгледот барем првите 2 месеци и со среќа па пиши какви резултати ќе имашВака од утре почињам на теретана онака редовно.Порано одев онака кога ке ми дојде на памет не нешто редовно и врска немав од вежбање,вежбав што ми дојде.
Е сега сакам да знам,да ми кажете што и како да вежбам,значи имам маса,не е проблем за тоа.Сакам само да ми кажете како да почнам на почеток да не се оптеретам ова она.Што да вежбам,кои денови и така
Само ако се придржуваш на добар тренинг и соодветна исхрана, а и неверувам баш на тие ствари.Абе, нешто зборував со тој што работи во боди билдинг клубот, и нешто спомна дека има ’’протеини за слабеење’’, дали се ефективни, знае некој?