|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.571
- Поени од реакции
- 6.701
Немој ке испукаш кој ке те крпи после :pos2::pos2::pos2:Од 01.02.2009 до 01.05.2009 хард-кор тренинг во теретана...
Немој ке испукаш кој ке те крпи после :pos2::pos2::pos2:Од 01.02.2009 до 01.05.2009 хард-кор тренинг во теретана...
рамо и нозе во никој случај заедноОдев во теретана една година не користам хемикали и има некој ефетк веке.Ама имав проблем со распоредот на вежбање на мускули.Едни ми викат дека подобро е грб и трицепс , гради бицепс , рамо нозе...други ми викат гради и грб,бицепс и трицепс,рамо и нозе...и уште многу вакви комбинации ми рекоа да користам.И сега повторно почнав во теретана после неколку месеци пауза и сакам да почнам со вистинската комбинација,и да не ја менувам многу често.Кажете ми што мислите која комбинација е најдобра и зошто?Благодарам однапред:helou:
биологија да не еHorse Power нее хемија друже,
Ајде ако сакаш ќе те замолам да ми објасниш зашто ова не смее,иначе јас одам само 1 месец во теретана ама баш оваа комбинација ја имам,таква листа ми направија,па ако не ти е тешко да ми објасниш.....од напред благодарам!!!!!!!:helou:рамо и нозе во никој случај заедно
епа на кратко вака:Ајде ако сакаш ќе те замолам да ми објасниш зашто ова не смее,иначе јас одам само 1 месец во теретана ама баш оваа комбинација ја имам,таква листа ми направија,па ако не ти е тешко да ми објасниш.....од напред благодарам!!!!!!!:helou:
Јас вежбам Рамо и нозе во ист ден и воопшто не се чувствувам поизморен од кога вежбам грб и трицепс или гради и бицепс.рамо и нозе во никој случај заедно