е де? шо сакаш да прашаш? =))Ја пошо и кај мене така се напраи да прашам )))))
сине, каде одиш? колку пати? колку креваш?Месец дена веќе одам,почнав да се враќам во стара форма полека полека.......до лето ехеееее ќе ме биде
п.с. Само да не ме заебе пак рамото
АРМсине, каде одиш? колку пати? колку креваш?
за рамото? само правилно намести се, помалку тежина и постепено накачувај. ако осетиш болка, одма прекини да не испадне беља.
е шо де? се дешава... кај некој рацете ќе бидат различни, кај некој цицка, кај некој стомачни, грб и така натака. ништо страшно =)Тоа, несразмерност на груди))
Случајно да не имаш 15 години и да си прва година во хемиското училиште?:pos2::pos2:Кревам 150 на бенч за загревање.
Имам 13 години и учам при основното училиште...
Ako krenes 90kg na ramo od mene imas cel mesec platen vo atleta!АРМ
секој ден
на гради 90 последен пат,утре ќе пробам и повеќе
на рамо 90 последен пат,ама не пробувам повеќе,тоа беше момент на инспирација хаха
на грб 70
Иначе за рамото-постепено накачувам,болка осеќам после 3-та вежба,веќе 2 години,затоа и престанав на времето
Дај бе не дупи....ако мислиш за задно рамо,јас кревав 50-5 кила а тренирав 5-6 месеци:smir:Ako krenes 90kg na ramo od mene imas cel mesec platen vo atleta!
Sednat so ispravena kicma nad tebe sipka kako od benc...od ednata strana 45kg i od drugata 45kg...urko nemoze da go krene toa luge sto vezbaat po 2-3 godini krevaat po 50kg.
Еве ти еден пост од темава.....Почнав денеска, малце сум уморен сега. Да ми каже некој што смеам а што не смеам да јадам со конкретни примери, немојте да комплицирате јаглехидрати, сода бикарбона, оти така ме деморализирате, кажејте просто што да јадам, за да паднам некое килце.