Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.512
за малце
за малце
Можеби е начин на кој телото ти сигнализира дека не сака го сака протеинот.Пијам iso whey zero после вежбање е сега имам една мака со него, т.е. со вкусовите.
Сменив три вкуса, јагода, ванила и лешник и сите на почеток ми се вкусни и се супер. Ама за брзо време ми стануваат толку одвратни што кога ќе стигнам негде до кај 300 грама едвај можам да го испијам а да не ми се згади до повраќање.
Прво мислев да не е до јагода вкусот ама после и со другиве два истото ми се случува. Го пијам само протеинот мешан со вода.
Некое чаре за ова или да препорачате некој неутрален протеин без вкус.
Ами како го сака на почетокМожеби е начин на кој телото ти сигнализира дека не сака го сака протеинот.
тоа се <1% од луѓето што се занимаваат со бодибилдинг, пред се тие имаат генетика, а после то и многу пари за хемија и бодибилдинг начин на живот, тие можат да си дозволат 24ч да бидат посветени на тоа, овие нашите одат у фабрика на работа у 6-7 сабајле шо се вика ама мислам дека тоа не треба да биде изговор некој да си дозволи да искочи на сцена без стомачни, да не правиме муабет за нозе.Може да прашам нешто...Како се разликуваат ПРЕМНОГУ професионален бодибилдер кој се занимава со тоа 10 години од Македонија, и рецимо Фил Хит? мислам смешно е прашањево али не разбирам како нашиве тапкаат а овие говедава секоја година се појјаки иако имаат по 36 години
Значи овде на нашиов конест, ако заслужува да се нарече контест може да се пријави кој сака а ..ги гледам пола како прво не знаат ни п од позинг а не па остало...нозете им се убиј боже, а и гледам пола не успеале ни да се исчистат за натпреварувањевотоа се <1% од луѓето што се занимаваат со бодибилдинг, пред се тие имаат генетика, а после то и многу пари за хемија и бодибилдинг начин на живот, тие можат да си дозволат 24ч да бидат посветени на тоа, овие нашите одат у фабрика на работа у 6-7 сабајле шо се вика ама мислам дека тоа не треба да биде изговор некој да си дозволи да искочи на сцена без стомачни, да не правиме муабет за нозе.
Јас последен пат гледав бб натпревар во Штип, Атлета 2009....Тогаш се секавам имаше само еден без стомачни, без ништо, значи буквално дебел, без боја, и кога искочи на сцена цела сала се смееше...а сега катастрофа... пиши на google атлета штип и направи споредба...Значи овде на нашиов конест, ако заслужува да се нарече контест може да се пријави кој сака а ..ги гледам пола како прво не знаат ни п од позинг а не па остало...нозете им се убиј боже, а и гледам пола не успеале ни да се исчистат за натпреварувањево
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ова е загреота бе, 100% не се замараат толку колку што треба, не праат исфрлање на вода пред натпреварување глупости, солена храна , дехидрација и не знам ти таму што уштеЈас последен пат гледав бб натпревар во Штип, Атлета 2009....Тогаш се секавам имаше само еден без стомачни, без ништо, значи буквално дебел, без боја, и кога искочи на сцена цела сала се смееше...а сега катастрофа... пиши на google атлета штип и направи споредба...
Горе наведе некој дека тие шо ги збориме говедата од Мр.Олимпија биле природни...па мислам дека не е можно да имаш бут ко на каи грин и тоа да е нормално и човечки...
Хаха кој навел дека се природни, тие не само што се далеку од природни туку и злоупотребуваат хормони за раст, инсулин и слично и затоа имаат стомаци како труднициГоре наведе некој дека тие шо ги збориме говедата од Мр.Олимпија биле природни...па мислам дека не е можно да имаш бут ко на каи грин и тоа да е нормално и човечки...
Кеплер мајтап праеше, како можи ова да го сватиш во буквална смисла?Абе се знам ја ова брат, го студирам ова али ете побарај погоре да видиш дека имаше некој пишано така.