Бодибилдинг суплементи

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
762
Поени од реакции
1.037
Што е финтата кај 2 различни протеини кај едниот пишува дека мерникот е 25грама а кај другиот 30грама а оној од 30грама е помал од оној од 25?
Маса = густина х волумен

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
439
@reddevil4ever гледај колку грама протеин има на 100г и така ке видиш кој е нај чист.
Некој можда има 30г протеин но голем scoop 40г и тоа го користат како маркетиншки трик.
А некој можда има 21г протеин но 25г scoop гледај убаво многу вака прават трикови производителите на протеини.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
За трибулс што мислите? Вредно е да се зема?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
1. Ништо плус нема да осетиш, освен ако не си просечен gym bro, па да те излаже психата дека трибулусот “те работи”.
2. Најверојатно ќе земеш некој фалш трибулус

Ако веќе си решен, земи си од бугарска аптека:

1710074419335.jpeg

Член од
14 август 2018
Мислења
4.736
Поени од реакции
10.457
А некој да не знае суплемент што помага при аеробно вежбање (трчање конкретно)?
Знам креатинот е за атп циклус при анаеробно напрегање на макс. За аеробно скоро и да врши никаква функција..
Ова трибулус-мибулус?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
А некој да не знае суплемент што помага при аеробно вежбање (трчање конкретно)?
Знам креатинот е за атп циклус при анаеробно напрегање на макс. За аеробно скоро и да врши никаква функција..
Ова трибулус-мибулус?
Од забранетите Boldenone (equipoise), зголемува црвени крвни зрнца, па индиректно помага при трчање (ова за долги дистанци).

Дозволени суплементи со слични бенефити (далеку послаби):

Цвекло (во прав)

За кратки дистанци и сила, ќе имаш ефект од било кој стероид, а од дозволените, пред воркаут суплементи.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.736
Поени од реакции
10.457
Од забранетите Boldenone (equipoise), зголемува црвени крвни зрнца, па индиректно помага при трчање (ова за долги дистанци).

Цвекло (во прав)

За кратки дистанци и сила, ќе имаш ефект од било кој стероид, а од дозволените, пред воркаут суплементи.
Еххх ти овие работи на хипохондрик му ги кажуваш :pos:
Та јас аспирин не пијам без консултација од лекар :ROFLMAO:

Шала на страна… за креатинот знам дека е многу океј, ама не ми брка многу работа.
Да, за долги дистанци ми треба. Ама по можност да не биде вака нешто забрането или опасно!
Стероиди деф не!
Ова со цвеклово ќе го проверам..

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.428
Поени од реакции
11.341
Зошто џабе фрлени пари се, не очекувај зголемување на либидо или нешто на сила
Ако си почетник земи кретин и глутамин за да осетиш разлика за месец дваплус ако имаш кеш да вметнеш веј протеин најдобро ти е за почеток
Автоматски споено мислење:

Цвекло (во прав)

Море кленче како добром ке му дојде

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Еххх ти овие работи на хипохондрик му ги кажуваш :pos:
Та јас аспирин не пијам без консултација од лекар :ROFLMAO:

Шала на страна… за креатинот знам дека е многу океј, ама не ми брка многу работа.
Да, за долги дистанци ми треба. Ама по можност да не биде вака нешто забрането или опасно!
Стероиди деф не!
Ова со цвеклово ќе го проверам..
Праша што помага, јас ти кажав, не ти реков да го купиш и користиш, тоа е на тебе :)
Зошто џабе фрлени пари се, не очекувај зголемување на либидо или нешто на сила
Ако си почетник земи кретин и глутамин за да осетиш разлика за месец дваплус ако имаш кеш да вметнеш веј протеин најдобро ти е за почеток

Море кленче како добром ке му дојде
Кленот е заебан, особено нема да му помогне на долги релации, може само да го стрефи срцето. Ќе ти даде сила, подобро ќе дишеш, ама само на кратки дистанци, инаку е многу опасен.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.428
Поени од реакции
11.341
Праша што помага, јас ти кажав, не ти реков да го купиш и користиш, тоа е на тебе :)

Кленот е заебан, особено нема да му помогне на долги релации, може само да го стрефи срцето. Ќе ти даде сила, подобро ќе дишеш, ама само на кратки дистанци, инаку е многу опасен.
Опасен кога се зима на своја рака како и со стероидите што се горат па послем оф леле :masa:

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
А кој лекар би му го препишал ова?
Заборај како одат работите во северна? На другар му ги препишува лекар што работи во душевна. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom