- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.060
- Поени од реакции
- 1.550
serious mass se razbiraON Serious Mass / Ultimate Nutrition Muscle Juice? Неможам да се одлучам. Искуства, препораки?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Attachments
-
103,7 KB Прегледи: 18
serious mass se razbiraON Serious Mass / Ultimate Nutrition Muscle Juice? Неможам да се одлучам. Искуства, препораки?
Imam jas mozam da ti gi nabavam moze da se dogovorime da ti donesam ..Има ли кај нас да се купи Анимал Пак и Анимал Катс ? Ако нема дали може да ги порачам преку нет без да платам многу додатен трошок, и ако не кажете некоја замена која ќе е блиску до нив.
od kade go nabavi whey pro ?
по 5-10 грама на ден зависи колку кила имаш ако си 90кг+ 10грамаВе молам за помош дајте ми мислење.
Од дома и така други луѓе стално ме притискат дека креатинот е штетен де ова де она.
Јас сметам дека креатинот не е штетен да се конзумира освен ако тоа што јас го права е екстремно.
Пиев 7 дена по 5гр. потоа 7 по 10 гр. сега сум на 7 по 15 гр. и треба да завршам со 20гр. на ден.
Пијам ама сеуште не сум 100% сигурен дали може да има некакви последици(сметам дека нема ако пијам по 5гр. на ден ама сега вака како што ми препорачаа не сум сигурен), па затоа сакав овде да прашам.
кој ти препорачал вака да пиеш ?Ве молам за помош дајте ми мислење.
Од дома и така други луѓе стално ме притискат дека креатинот е штетен де ова де она.
Јас сметам дека креатинот не е штетен да се конзумира освен ако тоа што јас го права е екстремно.
Пиев 7 дена по 5гр. потоа 7 по 10 гр. сега сум на 7 по 15 гр. и треба да завршам со 20гр. на ден.
Пијам ама сеуште не сум 100% сигурен дали може да има некакви последици(сметам дека нема ако пијам по 5гр. на ден ама сега вака како што ми препорачаа не сум сигурен), па затоа сакав овде да прашам.
Toj sto mu go prodadol.кој ти препорачал вака да пиеш ?
не е он глуп, си знае он што прави, те натерал да испиеш 350г креатин месечноТочно оти човекот што ми го продаде, ама не верувам да е до толку глуп и да ме зеза пошо му давам бааги пари како и да е сега до четврток ке ја завршам 15ка и ќе си се вратам на 5 веројатно така е во ред?
Едит: Иначе забораив да напоменам оти треба да качувам Мускулна маса затоа вака го фукаме ...