Бодибилдинг суплементи

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
се продава отворен horse power x им уште 30-35 дози дали 10 се испиени ако има некој заинтересиран пп

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Дали би ми било многу суплементи,моментално имам muscle prime и протеин од сурутка 80%,сакам да земам и креатин и л-карнитин...исхраната средена,тренингот во теретана ќе ми биде составен од compound вежби,3 пати во неделата,и 3 пати џит кун до,а недела ден за одмор,со пешачење или слабо трчање,и масажа у теретана на такви масажери ? веќе 3 години сум активен во теретана,сум пиел доста суплементи,но периодов се запуштив поради оправдана причина,па сакам што побрзо да се вратам,ако ништо друго,барем на тоа што бев.

Член од
22 септември 2013
Мислења
102
Поени од реакции
50
Go ima li pieno nekoj na natural wealth kompleksot zink magnezium kalcium ? i dali se isplati ?

Член од
1 април 2014
Мислења
218
Поени од реакции
23
dali ima nekoj konzumirano l carnitin (kapsuli) i kakvi rezultati se dobivaat ?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
dali ima nekoj konzumirano l carnitin (kapsuli) i kakvi rezultati se dobivaat ?
Јас имам конзумирано,ама во течност..и подобро е во течност.Нема да видиш никакви посебни резултати,но ако имаш средена исхрана и добар тренинг,ќе ти даде резултати,како и се останато.Ако ти треба за симнување поголема килажа,земи нешто појако.

Член од
1 април 2014
Мислења
218
Поени од реакции
23
Јас имам конзумирано,ама во течност..и подобро е во течност.Нема да видиш никакви посебни резултати,но ако имаш средена исхрана и добар тренинг,ќе ти даде резултати,како и се останато.Ако ти треба за симнување поголема килажа,земи нешто појако.
pazam na hrana sega, i dali ke mi pomogne plus za oslabnuvanje ili poslabo?
na primer shto pojako?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
na primer shto pojako?
Не е дозволено да се пишува тука за "појаките" работи.

Кој го вовел тоа правило, стварно незнам. Некој ако стварно се реши да оди со стероиди и лекови, ќе земе и око нема да му трепне, а ако е дозволено овде да пишуваат само лица кои имале искуство со такви стероиди, барем ќе кажат што за што е, како се користи, како оди дозирањето, предности, негативности, од кај се набавува, по која цена и тн ... Еве на пример јас сакам да знам повеќе за тие работи, а освен на американските сајтови нема каде на друго место да прочитам, а пола од тоа што го пишуваат не го разбирам...

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Не е дозволено да се пишува тука за "појаките" работи.

Кој го вовел тоа правило, стварно незнам. Некој ако стварно се реши да оди со стероиди и лекови, ќе земе и око нема да му трепне, а ако е дозволено овде да пишуваат само лица кои имале искуство со такви стероиди, барем ќе кажат што за што е, како се користи, како оди дозирањето, предности, негативности, од кај се набавува, по која цена и тн ... Еве на пример јас сакам да знам повеќе за тие работи, а освен на американските сајтови нема каде на друго место да прочитам, а пола од тоа што го пишуваат не го разбирам...
За да не те копка повеќе - јас донесов таква одлука да се забрани било каква дискусија за лекови на форумов.

Никој неможе да ти забрани да земеш, само за да не биде „На Кајгана така ми кажаа" па мора да се води ред кога е во прашање дискусијата за анаболици.

Ако некој мисли дека е доволно компетентен да дава бесплатни стручни совети на тоа поле, слободно нека отвори тема и нека развие дискусија.

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
Здраво дали имал некој искуство со TRIBOOSTER biotech usa 2000 mg и како се пие апчето пред тренинг на сабајле ? поздрав

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ne kazav za steroidi ne ni pomisliv.

Mislev na pojak suplement,kako fat burning ili nekoj slicen...mene fat borningot mi dade top rezultati,a karnitinot vo sporedba so nego e 0...ama i cenata si kazuva :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Намали 30% од вкупниот внес на јаглехидратите и ќе ги топиш мастите супер.

Член од
1 април 2014
Мислења
218
Поени од реакции
23
Ne kazav za steroidi ne ni pomisliv.

Mislev na pojak suplement,kako fat burning ili nekoj slicen...mene fat borningot mi dade top rezultati,a karnitinot vo sporedba so nego e 0...ama i cenata si kazuva :)
moze da mi pratis link od toa sto si piel, i kolko kilogrami ti namali i za kolku vreme? poz

Член од
10 март 2014
Мислења
1.032
Поени од реакции
1.286
Ако немате големи планови во спортов на пример да се натпреварувате еден ден од спортов пари да вадите мислам дека за стероиди не треба ни да се помислува

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Кај бе има декстроза во скопјево?!? /(

S

Stef Bachatero

Гостин
Буњаковец имаш за здрава храна.

Sent from my ME173X using Tapatalk