Gluta Lean. Ако бараш, Глутамин.Може и мене да ми препорачате глутамин подобар некој да си порачам онлајн. Користев G-Bomb, но некој подобар да ми препорачате? Зошто го гледам тој сите го нудат. Или некој подобар од него што го има во Мк.
1.700, 900 gr.Препорака за протеин казеин по подостапна цена?
Gluta Lean. Ако бараш, Глутамин.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 17:49 ---
1.700, 900 gr.
Во секое време го има кај насГо има кај нас тој Gluta Lean или од странство да го порачам?
Немаш потреба од таков суплемент на 17 години. Можеби подоцна во животот, по 40тата.дали би ми препорачале да пијам трибулус ,дали е штетен, имам 17 год?
а од што би имал корист и зошто трибулусот не би ми делувал на овие години?Немаш потреба од таков суплемент на 17 години. Можеби подоцна во животот, по 40тата.
Инвестирај ги парите во нешто од што ќе имаш корист.
Бидејќи тестостеронот ти е на завидно ниво.а од што би имал корист и зошто трибулусот не би ми делувал на овие години?
На тие години не ти е потребен трибулус, ако веќе сакаш да го покачиш тестостеронот може да пробаш со ЗМА и тоа состави ја сам...хелиран магнезиум имаш во космо, хелиран цинк зегин и б6 витамин...450mg магнезиум, 30мг цинк (овие ти се по 25 од таму јас и такви ги пијам по едно ), 10.5мг б6 (25 мг се мислам дека б6 од аптека крши ги на пола)....овие работи ќе ги земеш за 500-600 денари за месец и пол секако, а останатите дај ги за месо (од тие што ги планираш за трибулус), можеш да земеш паралелно креатин монохидрат.дали би ми препорачале да пијам трибулус ,дали е штетен, имам 17 год?
Само што ја завршив оваа комбинација. Јас имав земено ЗМА (како што пишав погоре), бета аланин зедов ама се зезнав од Scitec во капсули и некако не ми се виде ок, најверојатно ќе менам нареден пат прашок и ќе барам од некоја поасолна фирма не од овие фушарите, креатин монохидрат имав од биотек и амино 20 000 . Бета аланинот два пати на ден пред тренинг и после тренинг, креатинот константно по 2 пати 5-10 гр после тренинг 5-10 гр наутро на празен стомак, аминото или после тренинг или навечер зависи како бев со време. Иначе мене ме начека за време на кето диета комбинацијава и испадна доста ок, еве ме уште 1 ден од кетото имам, а сеуште дигам големи тежини и не изгубив премногу мускул иако бев слаб со исхрана.Да потсоберам пари, мислам со нова канта протеини да земам и нешто за повеќе издржливост, пребрзо зимоска се заморувам на некои справи и на кардио, како бездуша. Дали е во ред некој препарат со бета аланин и комбинацијата од @Мајмун со магнезиум, цинк и Б6?
Каков ефект очекуваш да осетиш кога пиеш ЗМА ?Само што ја завршив оваа комбинација. Јас имав земено ЗМА (како што пишав погоре), бета аланин зедов ама се зезнав од Scitec во капсули и некако не ми се виде ок, најверојатно ќе менам нареден пат прашок и ќе барам од некоја поасолна фирма не од овие фушарите, креатин монохидрат имав од биотек и амино 20 000 . Бета аланинот два пати на ден пред тренинг и после тренинг, креатинот константно по 2 пати 5-10 гр после тренинг 5-10 гр наутро на празен стомак, аминото или после тренинг или навечер зависи како бев со време. Иначе мене ме начека за време на кето диета комбинацијава и испадна доста ок, еве ме уште 1 ден од кетото имам, а сеуште дигам големи тежини и не изгубив премногу мускул иако бев слаб со исхрана.
не реков за зма, реков за бета аланинот не го осетив, зма сам си склопив а бета аланинот го имав земено од сцитек. Порано имав пиено бета аланин од Ultimate Nutrition и разликата е големаКаков ефект очекуваш да осетиш кога пиеш ЗМА ?
Поубаво земи креатин и другите пари дади ги за исхрана. Вака психички ќе мислиш дека внесуваш доволно протеини и ќе намалиш незабележливо на храна. Ако веќе си решил иако јас не постапил така во моментов, би ти го препорачал елит веј изолејт од дајматајз, п.с најди некој другар-спортист зачленет во калифит, ќе земеш суплемент со 20% попуст.Дајте ми препорака за протеин, целта ми е качување на мускулна маса. Јас се мислам меѓу овие два : Multy-Phase Whey 5Lbs и California Fitness 100% Whey
Се мислам помеѓу овие два затоа што се поевтини од останатите, и доколку имате искуство со нив, ве молам споделете го. Инаку сакам да купам протеински додаток затоа што не внесувам доволно протеини преку исхраната. Доколку имате препораки за некој други протеини, пишете ги.![]()