Бодибилдинг суплементи

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Поубаво земи креатин и другите пари дади ги за исхрана. Вака психички ќе мислиш дека внесуваш доволно протеини и ќе намалиш незабележливо на храна. Ако веќе си решил иако јас не постапил така во моментов, би ти го препорачал елит веј изолејт од дајматајз, п.с најди некој другар-спортист зачленет во калифит, ќе земеш суплемент со 20% попуст.

Пробав и само со исхрана, ама не иде. Живеам со мојте, и стално има кавги околу исхрана, и ретко кога го внесувам доволно протеини. Инаку, зашто баш овој од Isolate протеин од Dymatize? Дали би имал ист ефект и од другите 2 протеини што ги ставив погоре, мислам затоа што се малку по евтини. Инаку присобрав пари сега за празнициве, па се мислам и за некој мултивитамин.

L1quiD

Only Trees Grow Naturally
Член од
17 мај 2010
Мислења
139
Поени од реакции
108
Пробав и само со исхрана, ама не иде. Живеам со мојте, и стално има кавги околу исхрана, и ретко кога го внесувам доволно протеини. Инаку, зашто баш овој од Isolate протеин од Dymatize? Дали би имал ист ефект и од другите 2 протеини што ги ставив погоре, мислам затоа што се малку по евтини. Инаку присобрав пари сега за празнициве, па се мислам и за некој мултивитамин.
Се ти зависи од исхраната. Тој протеин
ми има најубав вкус и брзо се меша од сите други, а можеш и мутант веј, двата се одлични, горе-доле и др протеини го содржат истото. Но, ако земеш, не заборавај да покачиш и на исхрана, инаку џабе си ги собирал парите искрено. Тоа е додаток не е замена. Земи 2.3 кг минимум.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Се ти зависи од исхраната. Тој протеин
ми има најубав вкус и брзо се меша од сите други, а можеш и мутант веј, двата се одлични, горе-доле и др протеини го содржат истото. Но, ако земеш, не заборавај да покачиш и на исхрана, инаку џабе си ги собирал парите искрено. Тоа е додаток не е замена. Земи 2.3 кг минимум.

Да да знам. Инаку баш и толку имам собрано за протеин од 2.3 кг, шејкер и некој мултивитамин ако останат пари.

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
Да. Или ако ја немаш пробано дај препорачај некоја друга.
Неам нарачувано ама ја разгледав добро странава и све што видов беа непознати имиња и опаковките ми се некако едноставни...или се добри и не неплакаат за реклама па затоа се ефтини за разлика од другите каде и името и рекламата го плакаме... или нешто не е во ред :) ...ако имаш некоја шанса за нарачување од ебеј цепај од таму и има уште една сигурна страна само да ја најдам ке ја постираам имаат све и има достава до мк со нормални цени се.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 23:44 ---
http://www.evitamins.com/shipping-vitamins-to-macedonia

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Да. Или ако ја немаш пробано дај препорачај некоја друга.

Иначе читав за странава од други форуми, и ја фалат многу, а и протеинот не бил лош, на тестирање бил на второ место по квалитет, одма после протеинот на ON. Прашав и за давачки за испорака, и ми кажаа околу 15 фунти, што е многу, ама ако се нарачуваат повеќе производи од еднаш, тогаш тоа е за сите производи.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Иначе читав за странава од други форуми, и ја фалат многу, а и протеинот не бил лош, на тестирање бил на второ место по квалитет, одма после протеинот на ON. Прашав и за давачки за испорака, и ми кажаа околу 15 фунти, што е многу, ама ако се нарачуваат повеќе производи од еднаш, тогаш тоа е за сите производи.

На царина ќе те стегнат и сликај се. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom