Бодибилдинг суплементи

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ај ако знај некој да објасни што улога имаат овие два производи

и

Дали некое од овие би помогнало за раст на мускулот ?
Секако, не се на одмет. Но имаш и подобри суплементи за мусклулен раст кои попрво јас би ги вклучил од овие два

Член од
12 јуни 2010
Мислења
200
Поени од реакции
61
Да прашам дали е паметно да се зема некој фат бурнер, за намалување на мастите, повеќе вежбам кардио и мал дел со тежини/справи
ваша препорака и користење ако може исто така

S

Stef Bachatero

Гостин
Нема топач на масти по ефективен од калориски дефицит.
Едно кафе има ефект,зелен чај но ефектот е минимален,за парите не вреди.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Да прашам дали е паметно да се зема некој фат бурнер, за намалување на мастите, повеќе вежбам кардио и мал дел со тежини/справи
ваша препорака и користење ако може исто така
Нема да погрешиш, затоа што во пракса кај паталци е милион пати докажано дека помага и го забрзува топењето на вишокот масни наслаги и килограми.
Нормлано, сето тоа мора да биде пропратено со соодветен начин на исхрана и физичка активност.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Независен лабораториски тест за составот на Dymatize Elite 100% whey, што всушност има во него

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Незнам дали и колку може да се верува на вакви "независни" прецизни лабораториски испитувања. Од причина што исти вакви, со соема поинакви резултати може да се најдат кај вакви и слични "стручњаци".

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
земете си од Херкулес креатинот на BioTech USA Господ да ве види.За парите е премија,еве јас го користам веќе недела дена и после вториот ден на тренинг се осеќа креатинот во тебе,ненормална сила и добро ги пумпа мускулите.Го пијам со десктроза исто така земена од Херкулес.
Нека заврши ова,земам протеин.

Според релацијата пари-квалитет-резултати мислам дека Херкулес е бројот 1.Проверени фирми за солидна цена и добри резултатит од суплементите,ретко во Македонија.

Гет Рејди лично мене ми е некако многу скапо.Гладијатори полека умира,а другите имаат мал избор на суплементи.

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
prostar na u.n не би го менувал во однос и на цена и квалитет.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
омега 3 и мултивитамини, некој да препорача (да се поефтини т.е аптека) :)

и уште нешто, имам пиено креатин ама не со полнење, сега сакам да пробам, дали треба тие 4 дози во денот да бидат со декстроза или не мора зошто мн празни калории има, а за еднаш дневно кога се пие знам дека треба.

C

cige

Гостин
омега 3 и мултивитамини, некој да препорача (да се поефтини т.е аптека) :)

и уште нешто, имам пиено креатин ама не со полнење, сега сакам да пробам, дали треба тие 4 дози во денот да бидат со декстроза или не мора зошто мн празни калории има, а за еднаш дневно кога се пие знам дека треба.
Во Зегин имаш 340 денари 100 комада.

S

Stef Bachatero

Гостин
Рибино масло 100 мл 170 ден или 200 мл ленено масло 200 мл.
За 300 денари имаш 60 таблети целосна формула во зегин.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Рибино масло 100 мл 170 ден или 200 мл ленено масло 200 мл.
За 300 денари имаш 60 таблети целосна формула во зегин.
земав од PharmaVital во лента што се омега 3 ова е составот:
Sastav jedne kapsule:
Lososovo ulje/mešani koncentrat 1000mg
Omega 3 masne kiseline ukupno 300mg
EPA 180mg
DHA 120mg
Vitamin E (u formi Tokoferola)
12mg

пишува дека треба по една, ама малце е концентратот некако, можам ли да си дозволам по 2-3 ? знам дека зависност од потребата се пијат, конкретно немам за што, туку за општо подобрување ?

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
Која комбинација на суплементи ви помогнала највеќе во периодот на маса ? (без гејнер бидејќи потребните про/јх/масти ги внесувам преку исхраната)

Kajgana Shop

На врв Bottom