Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

Zoza

Гостин
Vidi sho ti znaci zensko kajgi-legnuvam da spijam a veke pola sat razmisluvam so shto da se oblecam petok i sabota i kako kosava da ja sredam...
inaku ja pak plavusa sum e taka da znaes...ama ovaa epten gorese za vadenje na temnava boja

leka nok draga :-*

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
#30555 шкорпи друже лепотано Rabih Laz се вика, еден од ретките кои паметно ги користат стероидите ;) да бев женско гарант ќе се затрескав во ово :D

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
драга кајганка, си легнав во креветче, покриена сум си со јорганче и ќебенце и супер се осеќам и сега ќе си гледам едно филмче :LOL: а после тоа лека ноќ

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Драга Кајгана,

лош ден. Добро, не беше лош,ама беше многу безвезален.:rolleyes:
Почнавме да менуваме некои работи, тоа е добро нели? Ете хоби ќе имам наскоро :)
Ај уште 19.:P Утре овоа време на машки стриптиз ќе идеме.:icon_lol:

S

StormRage

Гостин
Кајг, тоа е... Али добро е, ноември е, се се дешава сеа :D другите месеци не ме барај, исто ко да не постојам. Сега гледам дека одамна сум заборавил некои работи, како стои нешто. Дали беше премногу вложен труд, или можда несигурност тогаш, не знам тоа. Ама јасно ми е дека ако не се откажам се исплаќа... Јасно ми е дека и главата низ ѕид поминува, макар за момент. А уште појасно, дека сепак сакавме така да биде. :) И да, тоа ме исполнува, некако гледам напредок во мене понекогаш, онака :D
Прашањето што ме врти во моментов е, да си се повлечам пошо добив барем нешто* или да продолжам? Да продолжам до целта што ја замислив пред неколку месеци. Не, да продолжам поради тоа што вреди, да , вреди! Е не знам, ама што и да се случи јас ќе сум тука, барем тоа не ме кошта ништо... А знам, сепак знам... нененене, сигурен сум дека вреди, дека вреди што се случи, дека вреди што сум тука. Дека не згрешив што тогаш кога бев решен да го завртам грбот, јас останав. Не поради, (ајде глупо да се изразам) ситната случка (која патем многу ми значеше), туку поради што запознав некој што вреди нешто, а од почеток ми ја постели душата на мене, ми кажа се, имаше толкава доверба. Да, дефинитивно, вреди... И не е последна грешка, поточно знаеш, не е грешка воопшто :) И мило ми е што е така.
Е сеа кајг, пред малку останав без работа за ноември, а има уште 2 недели... валда ќе ја правам ласерската харфа а тоа ќе ме фати 2-3 дена... а после? После да се препуштам пак на мрачната страна на есента или... или сепак не, ќе гледам како си врне насмеан пак. Да, среќен сум, среќен сум поради тоа што се случи, а уште посреќен поради мене, поради тоа што успеав да го сменам во мене. Еми ако продолжам да тропам што се беше, ќе добијам бан за преголем реферат, али доволно е вака, не мора и ја се да кажувам :D

*нели не се откажував? кој бе, море нема жива сила што ќе ме натера да се откажам :)

И ондах то :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ko vangja od bugarija sum stanala znaci :-D
Si ja peam mamma knows best all day :)

Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
Драга позз до тебе... как си? надевам се добро си... и јас ја, спремам се за работа. знаш кајги, сношти разбрах оти сомнежот боли многу повеќе од вистината.. как и да е, биди позз

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.189
Поени од реакции
13.828
Кагано

Па нели е срамота да читам во весници дека од концерт се собрале скоро 3.000€ за донација? само толку?
Па само тие што си ги фрцкаат г'зовите во универзална имаат поише од тоа :(

..или може сум веќе доволно долго надвор од мк за да не сфаќам ништо :(

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Ми доаѓа една жена вчера и дур и давам цигари ми вика
ДВОЈКО!
СЛЕДНИОТ ПАТ ВЕЖБАЈ СИ ГО ПОГЛЕДОТ ДА ТИ БИДЕ ПОУБАВ!!!
ಠ_ಠ
*продолжува да урла 2 минути околу мојот поглед дур јас се прашувам is this real life?!*
ಠ_ಠ

Добро бе жено, да му ебам матер, колку треба да си ретардиран да се вознемириш и напнеш зашо некој не те погледнал според твоите критериуми?! ПОГЛЕДНАЛ, ФОР ФАК СЕЈК!
Да беше хормонален тинејџер ќе те разберев.
Ти ќе ми речеше “шо ме глеаш така“
ја ќе ти речев “шо е бе“
ти ќе ми речеше „сакаш ферка“
ја ќе ти го пукнев носот...
Ама имаш 50+ години и ми рече се дереше да “си го вежбам погледот“ зашо тебе не ти се допаѓа! Оди лечи се жити се!
И се напна! СЕ НАПНА! алооооо
Греота маж ти, сигурно си го кастрирала со понашањево, а и децата ти ги жалам.
За мене си само уште една будала која ми потврдува дека народот е таков, покварен.
Си има некоја замислена моќ и мисли дека ако „ме понижи и искара“ дека животот му е подобар или ќе му порасне курето.
Или ако ме каже на шефицата, дека ќе ме избркаат зошто “не ти се допадна ете како те погледнав“.
Мала е Македонијава ама сите будали ги собира!

И така ти викам кајгано, уште не сум почнала да се пакувам. Лесно е да се пакуваш на одмор, ама коа се селиш - ти иде цела куќа да ја пикнеш у куфер и да одиш да го чекаш автобусот. После ти текнува дека те чекаат 30 саати во кола-комбе-автобус-комбе-кола... и си викаш fuck!
Such is life.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
ти дошло некогаш да сакаш да речеш се откажувам неможам веќе, епа денес ми дојде кога требаше пак за појадок овесни со вода да јадам, самата помисла ме тера на гадење. :( али го видов и ова и се менија пак работите :)
тапа ден, сега уште и на предавања треба да одам :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom