Бодибилдинг дневник

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
После 4 дена не вежбање и јадење на глупости,од утре се враќам пак јако...

едвај чекам :vozbud:

S

Stef Bachatero

Гостин
Денеска го пробив платото на чучањ ама само за 2кг :D Се мерев на вага исто се потресов мислев сестра ми ја враќала 2-3 кила назад да покажува помалку ама по се изгледа стварно сум паднал 2-3 кила последниов месец, може дека престанав со креатинот :mad: Али нема врска затоа што зголемив кардио а со силата идам нагоре.

Од денеска го почнав Мутант Веј и Мутант Мас во комбинација и почетниот впечаток ми е дека сум разочаран од вкусот кој го нуди. Ултимејт продуктите и Мутант се разлика во класи, барем кога станува збор за вкус. Се надевам дека нема да изневерат во поглед на резултати и така земав од најмалото пакување само за проба :D

Исто од пред една недела вклучив посебен ден за вежбање на CORE т.е. јадрото на мускулите на телото, има доста интересни вежби за агилност и општа цврстина на телото едвај чекам да дојде следниот тренинг пак да ги извежбам
Ставај банана или некој засладувач во него.Земи топла вода имаш сега стевија природен засладувач или хуксол и ќе видиш каква разлика прави :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Можно ли е да сум се здебелил 2-3 кила,за 4 дена ?! јадев прилично многу,тоест,јадев 2 обилни оброци,и нешто на плажа наполитанка или нешто такво...немав активност,освен пливањето и играње у вода..? бев 70,кога тргнав бев 71(у теретана мерен) сега дома се мерам,73 сум...? :confused:

S

Stef Bachatero

Гостин
Можно ли е да сум се здебелил 2-3 кила,за 4 дена ?! јадев прилично многу,тоест,јадев 2 обилни оброци,и нешто на плажа наполитанка или нешто такво...немав активност,освен пливањето и играње у вода..? бев 70,кога тргнав бев 71(у теретана мерен) сега дома се мерам,73 сум...? :confused:
Како што сум кажал килажата не е мерило колку вистински изгледаш.Твојата цел е да добиеш мускули и да изгубиш што е повеќе сало.Јаглехидратите имаат во себе вода,неможеш за 3 дена да се здебелиш освен што внесот на вода ти бил поголем и солта ја задржува водата.Мери се после кардио и од сабајле на гладен стомак.Тежината е релативна,огледалото е тоа што кажува како изгледаш и што си вистински.Јас сега сум 96 кг а изгледам како да имам 86-88.Повеќе од тоа е вода и ако намалам на јаглехидрати ќе добијам помала тежина.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Како што сум кажал килажата не е мерило колку вистински изгледаш.Твојата цел е да добиеш мускули и да изгубиш што е повеќе сало.Јаглехидратите имаат во себе вода,неможеш за 3 дена да се здебелиш освен што внесот на вода ти бил поголем и солта ја задржува водата.Мери се после кардио и од сабајле на гладен стомак.Тежината е релативна,огледалото е тоа што кажува како изгледаш и што си вистински.Јас сега сум 96 кг а изгледам како да имам 86-88.Повеќе од тоа е вода и ако намалам на јаглехидрати ќе добијам помала тежина.
И по мое размислување и логика,знам дека неможам да качам толку за толку денови,освен ако не сум јадел екстремни количини,али јадев дури и помалце неголи што јадам...само што,таму беа големи,обилни јадења,и со овде-онде некое чоколадо,што дома не го погледнувам :D

Ок,ако е така.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ставај банана или некој засладувач во него.Земи топла вода имаш сега стевија природен засладувач или хуксол и ќе видиш каква разлика прави :)
Како да ставам банана у шејк ? едино у блендер.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Цела недела само вратило и склекови, од утре пак у теретана

S

Stef Bachatero

Гостин
Денеска согорив околу 1500 кцал
http://www.mapmyrun.com/workouts/?
Insane abs,p90x legs + back не е толку интензивно како insanity ако сакаш нозе да вежбаш земи вежбај плиометрија плус истрчав некаде околу 8-9 км :) идеме до крај :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Денес ми е ден за одмор.
Малце буквално ќе го сватам и ќе се излежавам , веќе спиев 10 саата и немам воспаление на ништо а пред спиење изедов 50-60 грама урда. Казеинот си ја завршил работата. :)

Можно е после рекреативен џогинг еден на кеј ако подзалади.
Зашто ми се вежба на денови на пауза, и јас незнам :) .

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
25km карио денес со БЦАА баш е пријатно времето со ветерот што пирка :D како оброк туна и макарони со маслиново масло.

Kajgana Shop

На врв Bottom