- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
После 4 дена не вежбање и јадење на глупости,од утре се враќам пак јако...
едвај чекам
едвај чекам
Ставај банана или некој засладувач во него.Земи топла вода имаш сега стевија природен засладувач или хуксол и ќе видиш каква разлика правиДенеска го пробив платото на чучањ ама само за 2кг Се мерев на вага исто се потресов мислев сестра ми ја враќала 2-3 кила назад да покажува помалку ама по се изгледа стварно сум паднал 2-3 кила последниов месец, може дека престанав со креатинот Али нема врска затоа што зголемив кардио а со силата идам нагоре.
Од денеска го почнав Мутант Веј и Мутант Мас во комбинација и почетниот впечаток ми е дека сум разочаран од вкусот кој го нуди. Ултимејт продуктите и Мутант се разлика во класи, барем кога станува збор за вкус. Се надевам дека нема да изневерат во поглед на резултати и така земав од најмалото пакување само за проба
Исто од пред една недела вклучив посебен ден за вежбање на CORE т.е. јадрото на мускулите на телото, има доста интересни вежби за агилност и општа цврстина на телото едвај чекам да дојде следниот тренинг пак да ги извежбам
Како што сум кажал килажата не е мерило колку вистински изгледаш.Твојата цел е да добиеш мускули и да изгубиш што е повеќе сало.Јаглехидратите имаат во себе вода,неможеш за 3 дена да се здебелиш освен што внесот на вода ти бил поголем и солта ја задржува водата.Мери се после кардио и од сабајле на гладен стомак.Тежината е релативна,огледалото е тоа што кажува како изгледаш и што си вистински.Јас сега сум 96 кг а изгледам како да имам 86-88.Повеќе од тоа е вода и ако намалам на јаглехидрати ќе добијам помала тежина.Можно ли е да сум се здебелил 2-3 кила,за 4 дена ?! јадев прилично многу,тоест,јадев 2 обилни оброци,и нешто на плажа наполитанка или нешто такво...немав активност,освен пливањето и играње у вода..? бев 70,кога тргнав бев 71(у теретана мерен) сега дома се мерам,73 сум...?
И по мое размислување и логика,знам дека неможам да качам толку за толку денови,освен ако не сум јадел екстремни количини,али јадев дури и помалце неголи што јадам...само што,таму беа големи,обилни јадења,и со овде-онде некое чоколадо,што дома не го погледнувамКако што сум кажал килажата не е мерило колку вистински изгледаш.Твојата цел е да добиеш мускули и да изгубиш што е повеќе сало.Јаглехидратите имаат во себе вода,неможеш за 3 дена да се здебелиш освен што внесот на вода ти бил поголем и солта ја задржува водата.Мери се после кардио и од сабајле на гладен стомак.Тежината е релативна,огледалото е тоа што кажува како изгледаш и што си вистински.Јас сега сум 96 кг а изгледам како да имам 86-88.Повеќе од тоа е вода и ако намалам на јаглехидрати ќе добијам помала тежина.
Како да ставам банана у шејк ? едино у блендер.Ставај банана или некој засладувач во него.Земи топла вода имаш сега стевија природен засладувач или хуксол и ќе видиш каква разлика прави
Исецкај ја земи виљушка направи пире од неа и јади јаКако да ставам банана у шејк ? едино у блендер.
25че? уу..браво25km карио денес со БЦАА баш е пријатно времето со ветерот што пирка како оброк туна и макарони со маслиново масло.
Od kade do kade gi istrca tie 25?25km карио денес со БЦАА баш е пријатно времето со ветерот што пирка како оброк туна и макарони со маслиново масло.