Блам држава

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.777
Поени од реакции
37.789
„...Извршните наредби се директиви што ги издава претседателот без да мора да се консултира со Конгресот, кој е задолжен за донесување редовни закони. Претседателот може да ги заобиколи Претставничкиот дом и Сенатот со издавање свои упатства директно до федералните службеници Трамп потпиша и наредба за помилување на речиси сите 1.600 обвинети кои упаднаа во Капитол во обид да го запрат трансферот на власта на 6 јануари 2021 година...“
што ти значи пајт нанас Претседател, а не оваа нашава, скроз нашава ме разочара, приоритетна задача да ги помилува патриотите ги фрли во фиока.

...кога ќе ја видам на ТВ како зборува на секој трет збор застанува како да се ме мутави, а да не превземе ништо бре да ги ослободи сите веднаш неоправдано политичките затвореници со 280 години затвор, што се чека бреее, блам држава, ете тоа сме,

се окрши у ПМ од ослободување,

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
883
Поени од реакции
1.411

Убао, ама ДО Дебри треба 4 саати :D
Убо си пра.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.603
Поени од реакции
8.420
Член од
30 август 2024
Мислења
170
Поени од реакции
768
Dobro be ima eden asolen vozach vo Skopje?

Им текна да казнуваат од кога видоа протести за утепано девојче.

Скопје е дива лига со години. Тука се ставам и јас во таа категорија. Можеби не возам 130 на партизанска и не летам пијан, ама често пати правиме прекршоци пошто е хаос... увек негде се касни, се брза, тензии на семафори...

Па оние дебилине со точаци и тротинети мислат дека колата ќе ја боли ако ја удрат, а не нив. Возат на сред лента, продаваат некоја холандска политика а Скопје е гз преку глава од сообраќај.

Ако полицискиов курч (зборам курч пошто сега казнуваат и за мочана сијаличка и за елече) потрае уште 2/3 месеци, ќе не стават у ред.
Али само нас, овие од спроти Вардар не ги фаќа закон. Нив уште 200 години нема да ги оправиш.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.246
Поени од реакции
5.490
Dobro be ima eden asolen vozach vo Skopje?

Прегледај го приврзокот 444377

Има...се очекува да биде фатен „на дело„ наскоро...од „сообраќајната„.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.603
Поени од реакции
8.420
Им текна да казнуваат од кога видоа протести за утепано девојче.

Скопје е дива лига со години. Тука се ставам и јас во таа категорија. Можеби не возам 130 на партизанска и не летам пијан, ама често пати правиме прекршоци пошто е хаос... увек негде се касни, се брза, тензии на семафори...

Па оние дебилине со точаци и тротинети мислат дека колата ќе ја боли ако ја удрат, а не нив. Возат на сред лента, продаваат некоја холандска политика а Скопје е гз преку глава од сообраќај.

Ако полицискиов курч (зборам курч пошто сега казнуваат и за мочана сијаличка и за елече) потрае уште 2/3 месеци, ќе не стават у ред.
Али само нас, овие од спроти Вардар не ги фаќа закон. Нив уште 200 години нема да ги оправиш.
Sekoja chest za textov!

Kajgana Shop

На врв Bottom