Блам држава

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Малку ми е жал, што и овој не им избега на неспособниве дебили.
Се помочаа со постапките против братучедите, а еве 5 години како играат жмурка со нив.
Почнаа сите да креваат раце и да префрлат топка на друг, за само еден ден. Што ли ќе биде кога ќе паднат од власт?
Отчетност, транспарентност, оставки од морални причини, нели влада бутаа за тоа. :icon_lol:

Убедливо најсмешната држава во светот, сме во моментов. Ова и продуценти на реално шоу не можат да го измислат.

Али, јас му го прифаќам извинувањето, не знам за другите.
Тоа, тоа, од што се дебилни и одвратни ти иде да навиваш за началников да ги извози за сите пари, како Џерард Батлер во Law Abiding Citizen.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Тоа, тоа, од што се дебилни и одвратни ти иде да навиваш за началников да ги извози за сите пари, како Џерард Батлер во Law Abiding Citizen.
Ја се приклучувам на @Ne_sum_ja, би го гласал за премиер после ова. :)
Кад је бал.....

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.718
Поени од реакции
35.492
Filmov od C produkcija, ama dobra poenta :cool: "kako da se zavrtis, narodot e zaebnata strana".

Tuku Tricko vcera so izjavata se zezna, tvrdese deka zatoa sto sme bile jaka drzava, zatoa kidnal, ami sega " SU PRAJME be Trile:kafence:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.648
Поени од реакции
8.238
Ја се приклучувам на @Ne_sum_ja, би го гласал за премиер после ова. :)
Кад је бал.....
Дај бе не играјте мајтап! Не се бира најкурназот за премиер, туку најдомаќин кој е!
Во Св. Николе еднаш паднаа на ку*назлакот на Даневски, мислам ја научија лекцијата, ама сетики не! Малку му е с*кс на македонецот :facepalm:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Tuku Tricko vcera so izjavata se zezna, tvrdese deka zatoa sto sme bile jaka drzava, zatoa kidnal, ami sega " SU PRAJME be Trile:kafence:
Тој е одма после Саше, Миленко и слични. Само еден левел погоре.
Автоматски споено мислење:

Дај бе не играјте мајтап! Не се бира најкурназот за премиер, туку најдомаќин кој е!
Во Св. Николе еднаш паднаа на ку*назлакот на Даневски, мислам ја научија лекцијата, ама сетики не! Малку му е с*кс на македонецот :facepalm:
Даневски имаше најидиотски предлози од сите пратеници.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.826

Првото прашање на новинарот на ТВ24 пред судот во Скопје.
"Здраво господине Мијалков, во Македонија сте?"

:facepalm:
Не само тоа, понатаму бате Саше вика дека поима немал вчера што се дешавало и сабајлево дознал и зема да се извинува на Владата, министрите и народот. :pos: :oleee: :facepalm:
Интерпол распиша потерница по него, цела држава се крена на нозе, немаше социјален медиум кој не зборуваше и пренесуваше вести околу неговото бегство, а он ладно вика дека немал поима за ова и дека имал 40 температура па се изолирал од блиските............. На Нептун да имаше отидено човек ќе дознаеше за ова вчера али ајде, така и ни треба нас како народ, вакви бизарни ситуации и ликови да ни се серат во фаца. Иначе интересно исчезнување на температура од 40 степени за неполни 24 часа, морам да признаам.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.446
Државните органи кај нас како во Каса Де Папел, ништо не знаат, му следеле телефон на Мијалков, исто како професорот кога ги насанка со верверицата во тунелот кога правеа бегство и со колата кога ги следеа со џпс а в кола никој :ROFLMAO:
Мијалков Ел Профе :)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Не се секирај бе, никој не не прашува нас. :icon_lol:

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.185
Поени од реакции
4.023
Последниве 40 страници се и да сакаше некој да ги измисли, не можеше да ги осмлисли. :pos::eek: Да не знае човек дали да плаче и да се срами негде сокриен или да урла од смеење. Мене ми е жал за сите што сте таму и што ова ви е секојдневие. Од ваксајнс до овој што си игра жмурка и цела потерница има по него.

Јас од еден другар разбрав дека полицајци застанале од тие новите буби-фолксваген и прашувале да отворат гепек (демек рутинска проверка) - па во таква кола гајба позади едвај дали собира, а камоли толкав вол да се крие. :popce:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
A кога оваа тема ќе ја споиме со Влада на РМ или обратно?
Боље у хумор да се префрли или евентуално да се направи еден подфорум „sci fi“ оти у името на темава има „држава“ :)

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Толку написи, повици, изjави и шпекулации, упм, за накраj сам да се приjави фино лепо. Очекував нешто поспектакуларно. Вака ептен досадно. Едноставно, разочаран сум!

Kajgana Shop

На врв Bottom