Блам држава

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.857
Поени од реакции
5.700
лицето З.З ментален го правиме (не дека не е) ама во оваа ситуација со еден удар утепа две муви.. ем си го испоштова договорот со началникот, ем му ја заврши "блескавата политичка кариера" на Еменге Обиџуко и го откажа од сите можни комбинации за партиска и државна функција во иднина... најверојато слично нешто ќе ја снајде и Шеќеринска, ако не се повлече сама... ја чисти суетниот З.З партијата од сите луѓе на папата Б.Ц..

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.848
Поени од реакции
67.332
Па цело време се шушкаше дека Кумановското крило е на страна на Струмичкото, контра Скопјанишчана. Зарем вака да го пушти низ вода Проливер? Не верувам.

M

Macedon1um

Гостин
Па цело време се шушкаше дека Кумановското крило е на страна на Струмичкото, контра Скопјанишчана. Зарем вака да го пушти низ вода Проливер? Не верувам.
Spasovski e so Zaev, nema vrska muabetov pogore deka e covek na Branko (gradonacalnikot Maksim e negov) pa zatoa go pusta niz voda so slucajov - ako se prasuvase samo ZZ on i ke bese kandidat za pretsedatel namesto Pendarovski, ama pobedi Skopskoto krilo so Amerikancite.

Член од
14 јули 2010
Мислења
39
Поени од реакции
14
лицето З.З ментален го правиме (не дека не е) ама во оваа ситуација со еден удар утепа две муви.. ем си го испоштова договорот со началникот, ем му ја заврши "блескавата политичка кариера" на Еменге Обиџуко и го откажа од сите можни комбинации за партиска и државна функција во иднина... најверојато слично нешто ќе ја снајде и Шеќеринска, ако не се повлече сама... ја чисти суетниот З.З партијата од сите луѓе на папата Б.Ц..

Точно така во сдс постојано се води битка помеѓу Слатино(скопско крило) vs Муртино(провинција). Заев е лукав ама се ми се чини дека папата ги има сите конци во рака.

D

Deleted member 12196

Гостин
И да има Чешко државјанство, не знам колку нивната влада би ризикувала да се отвори јавно прашањето зошто мафијаш осуден за шпионирање има државјанство не па азил да му дадат.
Во некои држави законот не дозволува екстрадирање на свои државјани. Ако има чешко државјанство и ако таму е таков законот и да сакаат не можат да го вратат.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932

Стварно мислиш дека овие имаат капацитет така да делуваат, дај молим те... Шекеринска 30 години за се што се има фатено има уништено ете ја уште е на функција, така и со Оки сограѓанинот ке биде, мислиш имаат образ и достоинство да си дадат оставка, сто пати сме го гледале истиот филм... З.З се што исплука за 24 сата излижа, и ова демек испоштувал договор со начачникот и тоа е климава работа, мене повеќе ми личи дека началникот ги издрибла ко Роналдињо цел Реал Мадрид... од политичкиот врв никој нема капацитет да игра оро со началникот.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Кое дно од човек треба да бидеш да се пишеш Албанец......само за да се вработиш во администрација.

Kajgana Shop

На врв Bottom