- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Северна стронк
Голем е списокот на луѓе што треба да бидат тепани здраво, а овој е меѓу првите, во врвот.Северна стронк
Spasovski e so Zaev, nema vrska muabetov pogore deka e covek na Branko (gradonacalnikot Maksim e negov) pa zatoa go pusta niz voda so slucajov - ako se prasuvase samo ZZ on i ke bese kandidat za pretsedatel namesto Pendarovski, ama pobedi Skopskoto krilo so Amerikancite.Па цело време се шушкаше дека Кумановското крило е на страна на Струмичкото, контра Скопјанишчана. Зарем вака да го пушти низ вода Проливер? Не верувам.
Точно така во сдс постојано се води битка помеѓу Слатино(скопско крило) vs Муртино(провинција). Заев е лукав ама се ми се чини дека папата ги има сите конци во рака.лицето З.З ментален го правиме (не дека не е) ама во оваа ситуација со еден удар утепа две муви.. ем си го испоштова договорот со началникот, ем му ја заврши "блескавата политичка кариера" на Еменге Обиџуко и го откажа од сите можни комбинации за партиска и државна функција во иднина... најверојато слично нешто ќе ја снајде и Шеќеринска, ако не се повлече сама... ја чисти суетниот З.З партијата од сите луѓе на папата Б.Ц..
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Во некои држави законот не дозволува екстрадирање на свои државјани. Ако има чешко државјанство и ако таму е таков законот и да сакаат не можат да го вратат.И да има Чешко државјанство, не знам колку нивната влада би ризикувала да се отвори јавно прашањето зошто мафијаш осуден за шпионирање има државјанство не па азил да му дадат.
Стварно мислиш дека овие имаат капацитет така да делуваат, дај молим те... Шекеринска 30 години за се што се има фатено има уништено ете ја уште е на функција, така и со Оки сограѓанинот ке биде, мислиш имаат образ и достоинство да си дадат оставка, сто пати сме го гледале истиот филм... З.З се што исплука за 24 сата излижа, и ова демек испоштувал договор со начачникот и тоа е климава работа, мене повеќе ми личи дека началникот ги издрибла ко Роналдињо цел Реал Мадрид... од политичкиот врв никој нема капацитет да игра оро со началникот.лицето З.З ментален го правиме (не дека не е) ама во оваа ситуација со еден удар утепа две муви.. ем си го испоштова договорот со началникот, ем му ја заврши "блескавата политичка кариера" на Еменге Обиџуко и го откажа од сите можни комбинации за партиска и државна функција во иднина... најверојато слично нешто ќе ја снајде и Шеќеринска, ако не се повлече сама... ја чисти суетниот З.З партијата од сите луѓе на папата Б.Ц..
Sent from my SM-G980F using Tapatalk