Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Сакате виц?
-Че си лежите.
-Че си лежите.
Пет пати читам
ne pamtam dobro od prethodno, mislam imase ceski pasos, imot tamu, nesto taka.Mislam ke go najdat ama pa i ne bi me cudelo da se pojavi nekade vo druga drzava. Tuku ima li drugi pasos osven Makedonskiot?
Да Грујо доби азил, а овој што беше директор на државна безбедност и цела Македонија дури и амбасадори прислушкувал нема да му дадат..Абе кој ќе му даде азил на овој не заебавајте. Може само по тие јужно америчкине држави да се крие ко пацов цел живот. Грујо друга приказна е.
Toa ке го направеше многу одамна. Сега ова е само пичкин дим за она за што требаше да ја напушти функцијата.Во нормална држава денес Оливер ќе си ја потпишеше оставката.
Ама во нормална.
За да бидеш во бегство основен предуслов е некој да те брка, да се криеш треба да ти биде страв итн...така да во овој случај треба сериозно да се поработи на терминологијатаПа не бега човекот, Заев го крие некаде за да не лежи затвор.
Е такви другари да си најдеш.
Добро да, не избегал човекот од државава, туку поштено си искочил од неа без брзање.За да бидеш во бегство основен предуслов е некој да те брка, да се криеш треба да ти биде страв итн...така да во овој случај треба сериозно да се поработи на терминологијата
па сега, дали му е стварно џабе дилот - не знамМногу рано почнаа да му ги разрешуваат судиите и му дадоа назнаки дека џабе му е дилот. Убав капитал ќе му беше на Заев за пред локални.
ја не би сакал да го фатат негоБи сакал да е избеган, ама исто и би сакал да е можно некако стварно да го бараат и да го фатат на граница.