Блам држава

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Викам да не ти кажале у штаП дека го бивало, а сите околу него не ги бивало,
исто и Црпе многу го бива, ама министрите не му чинат.

Одамна имам читано за оваа што ќе го пишам, ако некој ги знае баш точните зборови да не ми замерува, останатите ќе ја сватите поентата.

Стив Јобс собрал група нови директори и и рекол, ако некој од вас ми дојде со изговори одма да си ги спакува работите и да го нема, вие сте да ги ги решавате проблемите, а не да наоѓате изговори.

така и овој, ако не му чинел тимот, требало да го смени, ако случајно не му дозволувале да го менува тимот, он требало да си даде оставка, а не да прифака одговорност, а потоа другите да му се криви.
Ако ме пратиш н оваа тема ке знаеш што мислењее имам за оваа власт, така да...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.311
Поени од реакции
15.473
Стив Јобс собрал група нови директори и и рекол, ако некој од вас ми дојде со изговори одма да си ги спакува работите и да го нема, вие сте да ги ги решавате проблемите, а не да наоѓате изговори.

така и овој, ако не му чинел тимот, требало да го смени, ако случајно не му дозволувале да го менува тимот, он требало да си даде оставка, а не да прифака одговорност, а потоа другите да му се криви.
Pašata na vremeto slicno rakovodel( da ne go preuvelicuvame sega Stiv).....koga ke dadel naredba toa da se napravi za tolku vreme...ako nekoj rečel ,,ne se moži za tolku,,...toj ke odvovorel:,, jas ke go napravam toa za tolku vreme,,.....no ti ke si odiš od rabota

Vaka taka...toa mu funkcioniralo, i izgradil 25 fabriki

PS.plus za nego vo Nigerija

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Twitter фела (партиски ботови) повикува да не се возеле точаци, имало заледени патеки можеле да се повредат луѓето.

Па како неписмениот Самка што незнае дали се пишува И или N на кирилица па затоа користи латиница бил освежување на твитеров

Па малце памет солење место булевари...

И да, кур би ме заболело за сето ова да не беа најгласни сите овие додека беа во опозиција.
Исти гомна бре.
А може и им одговара сето ова за да не се тера мајтап со пакетон вакцини што отидоа 5000 преставници да го соберат од Табановце после денови одложување...

@ВардарскиМКД, извини за оффтопик, знаеш дека се курчам на тоа ама се надоврзав на муабетот од погоре и мислев дека сум во друга тема.
Џабе везат, трчав прееска по кејот, светнат беше, значи се можело да се исчисти и без да се праќаат испрдоциве да мелат на Твитер.

На онаа државна администрација и вработени по општини што ги плаќаме не точак, треба некој со либела да шета и да гледа ивичњаците дали се рамномерни.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Да речеш дека се поголеми предавници и слуги од сдс е тотална глупост. Ова некако доаѓа откако почнаа да се напаѓаат Апасиев и ДПМНЕ па сега и ти во тренд. Едноставно ДПМНЕ се фејк патриоти. Дали ти чекаш Апасиев да ти каже дали да излезеш на протест ако протестот е за добро на државата ?
На страна актуелните препирки помеѓу Левица и ВМРО. Овие психопативе што се распродадоа, распродадоа. Но кај мене многу поголем гнев направија овие што со прст не мрднаа! Не дека не ги осудувам потезите на Заев, да не се разбереме погрешно.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Лидери во Европа за пречекување и складирање вакцини. :pos:

Овој кои глупости и лаги ги тресе во последно време, каква ароганција демонстрира, како го прави будала народот при очи и уши, страшна работа. Изгледа имаат некој натпревар во влада за Кловн на годината, друго објаснување нема.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Директен линк помеѓу Вучиќ и СДС е тој, па претпоставувам дека затоа е тој во делегацијата... инаку да се сите политичари како Богдановиќ би биле во најмала рака Словенија, човекот толку е посветен и се замара што е чудно и за неверување кога ке размислиш какви се не се на функции, сега со снегот незнам можеби зааебал работа.
Важи важи. Цел мандат во трчи-лажи му помина. Не сакам да постирам тука скриншотови колку пати ко граѓани му имаме поднесувано молби за разни ствари, дури и во канцеларија кај него беа одредени комшии, ветуваше дека ќе среди ова, ќе среди она, за после 2 месеци скроз спротивното да се случи и да се вади копуков као не е тоа моја надлежност.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Важи важи. Цел мандат во трчи-лажи му помина. Не сакам да постирам тука скриншотови колку пати ко граѓани му имаме поднесувано молби за разни ствари, дури и во канцеларија кај него беа одредени комшии, ветуваше дека ќе среди ова, ќе среди она, за после 2 месеци скроз спротивното да се случи и да се вади копуков као не е тоа моја надлежност.
Тоа јас што знзам за неговата работа е дека секој дневно одговара на секого на 250-300 пораки, ако нешто не е во ред сам се ангажира за да ја среди работава, кажа дека ке руши нелегални тераси/тенди на локалите сруши неколку останатите сами ги тргнаа, не јаде и пие на сметка на општина, дури што е најчудно при една посета на Космет бевме со негова кола некој крш од шкода, односно не користи службено возило да не го прозиваат по медиуми во време кога службени возила се користат за идење по одмори, во општината влада ред, рад и дисциплина прва година му било проблем да ги стегне бидејќи неговиот претходник доаѓал на работа во 11 си идел во 13, било хаос не се знаело кој пие кој плаќа, сега се како под конец... сега јас од страна што гледам така ми делува можеби кај вас заебал работа, но сум на мислење 90 посто да се како него ние би биле Словенија.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.765
Поени од реакции
5.742
Копито неписмено.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Лидери во Европа за пречекување и складирање вакцини. :pos:

Овој кои глупости и лаги ги тресе во последно време, каква ароганција демонстрира, како го прави будала народот при очи и уши, страшна работа. Изгледа имаат некој натпревар во влада за Кловн на годината, друго објаснување нема.
Многу логично.
Кога некоја паметна земја напишала протоколи за работа со вакциниве, ние, како и се друго што праиме у државава, сме земале и сме ги препишале нивните.
И дошло време на вакцинација, таа другата земја почнала со вакцинирање, ние сме немале вакцини. Досадно у министерство, и шо ќе праиш за тоа време, ќе менуваш. Пример си седиш така у министерство, немаш шо да праиш и викаш „еј а запиркава да ја стаам место тука малце попосле?“ или „а место и да ставам тука или“.

Kajgana Shop

На врв Bottom