Блам држава

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Twitter фела (партиски ботови) повикува да не се возеле точаци, имало заледени патеки можеле да се повредат луѓето.

Па како неписмениот Самка што незнае дали се пишува И или N на кирилица па затоа користи латиница бил освежување на твитеров

Па малце памет солење место булевари...

И да, кур би ме заболело за сето ова да не беа најгласни сите овие додека беа во опозиција.
Исти гомна бре.
А може и им одговара сето ова за да не се тера мајтап со пакетон вакцини што отидоа 5000 преставници да го соберат од Табановце после денови одложување...

@ВардарскиМКД, извини за оффтопик, знаеш дека се курчам на тоа ама се надоврзав на муабетот од погоре и мислев дека сум во друга тема.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
ВМРО-ДПМНЕ не можат да се помират со низата капитални проекти кои се релазираат во општината како и напредокот на Ѓорче Петров, стои во соопштението од општината.

Proektot: Frlanje sol so lopata!

image-137500.jpg

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.916
Поени од реакции
40.870
Twitter фела (партиски ботови) повикува да не се возеле точаци, имало заледени патеки можеле да се повредат луѓето.

Па како неписмениот Самка што незнае дали се пишува И или N на кирилица па затоа користи латиница бил освежување на твитеров

Па малце памет солење место булевари...

И да, кур би ме заболело за сето ова да не беа најгласни сите овие додека беа во опозиција.
Исти гомна бре.
А може и им одговара сето ова за да не се тера мајтап со пакетон вакцини што отидоа 5000 преставници да го соберат од Табановце после денови одложување...

@ВардарскиМКД, извини за оффтопик, знаеш дека се курчам на тоа ама се надоврзав на муабетот од погоре и мислев дека сум во друга тема.
Нема везе, и овој Синиша говнаров и на сите тие што Самка им е освежување на Твитер се дел од целата таа ПР машинерија на Сдс што им ги кројат па нивните "кул" твитови и односи со јавноста. Како и да е, целокупна куртонијада и бламирање до невидени размери.

Јас не сум модератор, имам пишано за да не мора да се бришат мислења од тука ради оф-топик, а може ако се пишани во соодветната тема да отворат други дискусии.

Иначе кога сме кај Зоки лиже кај што плукал дневна доза:

Не знам кој е новинарот што му го постави прашањето, ама алал да му е. И види говнарот како се смее кога го прашуваат за ова и вика еее вие што се, знаејќи новинарот на што алудира, и пак ги гледа во очи и лаже.

Поголемо дно од ова створење нема на овој свет. Т.е има, луѓето како Васиљ, овој Синиша, Саше Политико и останатите што го подржуваат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Нема везе, и овој Синиша говнаров и на сите тие што Самка им е освежување на Твитер се дел од целата таа ПР машинерија на Сдс што им ги кројат па нивните "кул" твитови и односи со јавноста. Како и да е, целокупна куртонијада и бламирање до невидени размери.

Јас не сум модератор, имам пишано за да не мора да се бришат мислења од тука ради оф-топик, а може ако се пишани во соодветната тема да отворат други дискусии.

Иначе кога сме кај Зоки лиже кај што плукал дневна доза:

Не знам кој е новинарот што му го постави прашањето, ама алал да му е. И види говнарот како се смее кога го прашуваат за ова и вика еее вие што се, знаејќи новинарот на што алудира, и пак ги гледа во очи и лаже.

Поголемо дно од ова створење нема на овој свет. Т.е има, луѓето како Васиљ, овој Синиша, Саше Политико и останатите што го подржуваат.
Знам дека не си модератор, ти се обратив како креатор на ремек делово. :)

П.с. не ти работи видеото.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.916
Поени од реакции
40.870
Знам дека не си модератор, ти се обратив како креатор на ремек делово. :)

П.с. не ти работи видеото.
Не знам зашто не го покажува.

Еве линк до видеото.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.311
Поени од реакции
15.473
Добро бе луѓе.....има ли овој барем малку акал во црпката.....па има бе снимки . Како можи така едноставно да одрекува....стварно не ми е јасно :facepalm:

да не се повторувам со видеото од Вардарски

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.708
.
по гласот ми звучи како да е новинарот од Алфа, Матеја Петровски...

уствари тој е, еве доказ

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ова помислив и вчера да го пишам кога го видов србендава на примо-предаја, ама изумив. Еве ја цитирам сега Јоци. Најстрашно е што строг центар остана затрупан во снег, една споредна улица не исчистија, битно браќава по крв си пружија рака на граница. Овој Богданович дали 10% гласови ќе има на локални избори.

На Богдановиќ, му беше поважно цел ден да го посвети на споредни нешта кое не се во негов домен – на една минута да се поздрави со српскиот претседател, Александар Вучиќ на граничен премин ,,Табановце”, иако при примопредавањето на вакцините меѓу Србија и Македонија, нашата држава беше претставена од највисокиот врв, а не од шести ешалони. Останува нејасно што бараше тој денеска на ,,Табановце”, во која улога бил дел од високата делегација, а притоа не е дел од извршната власт.

Директен линк помеѓу Вучиќ и СДС е тој, па претпоставувам дека затоа е тој во делегацијата... инаку да се сите политичари како Богдановиќ би биле во најмала рака Словенија, човекот толку е посветен и се замара што е чудно и за неверување кога ке размислиш какви се не се на функции, сега со снегот незнам можеби зааебал работа.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Директен линк помеѓу Вучиќ и СДС е тој, па претпоставувам дека затоа е тој во делегацијата... инаку да се сите политичари како Богдановиќ би биле во најмала рака Словенија, човекот толку е посветен и се замара што е чудно и за неверување кога ке размислиш какви се не се на функции, сега со снегот незнам можеби зааебал работа.
Дали го познаваш лично?

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Викам да не ти кажале у штаП дека го бивало, а сите околу него не ги бивало,
исто и Црпе многу го бива, ама министрите не му чинат.

Одамна имам читано за оваа што ќе го пишам, ако некој ги знае баш точните зборови да не ми замерува, останатите ќе ја сватите поентата.

Стив Јобс собрал група нови директори и и рекол, ако некој од вас ми дојде со изговори одма да си ги спакува работите и да го нема, вие сте да ги ги решавате проблемите, а не да наоѓате изговори.

така и овој, ако не му чинел тимот, требало да го смени, ако случајно не му дозволувале да го менува тимот, он требало да си даде оставка, а не да прифака одговорност, а потоа другите да му се криви.

Kajgana Shop

На врв Bottom