Ме радува што го користат работното време на продуктивен начин, платено со наши пари.. ме радува.Мене ме вознемирува моментот што ова е вежбано, пробувано, монтирано, со еден збор - труд е трошен
Што тоа ?Не знам зошто ама ова ми делува како нешто што би го смислиле бијонс и поздравот топол
Не сум ни пробалаШто тоа ?
Бреееее....не можеш да не заборавиш
Жена си е за по дома..С Е К Т А
Не можам со сигурност да кажам заради маските, ама една од оние партиски кокошки ми предаваше во средно . Ако е таа, ондак ништо не ме чуди лол.Мене ме вознемирува моментот што ова е вежбано, пробувано, монтирано, со еден збор - труд е трошен
Три пати го изгледав, нема подобар ending credits за 2020
Аааа море...ти од ,,диклевци,, дан си????Не можам со сигурност да кажам заради маските, ама една од оние партиски кокошки ми предаваше во средно . Ако е таа, ондак ништо не ме чуди лол.
Не знам како не сум ја видел онаа егзибиција на Могилата само, на две минути од дома ми е а мора да се одвивала цел ден. Ко што велиш, на ова труд е трошен. Ми делува како некоја северно корејска пропаганда режирана од фанатични членови која што треба да ја прикаже љубовта кон партијата на еден ваков морничаво весел начин, кој што е својствен за општества каде што владее диктатура и едноумие.