Блам држава

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене ме вознемирува моментот што ова е вежбано, пробувано, монтирано, со еден збор - труд е трошен

Три пати го изгледав, нема подобар ending credits за 2020

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.113
Мене ме вознемирува моментот што ова е вежбано, пробувано, монтирано, со еден збор - труд е трошен
Ме радува што го користат работното време на продуктивен начин, платено со наши пари.. ме радува.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
А мислев дека нема полошо нешто од рекламите на ДПМНЕ за изборите, кога сите одеа подгрбавени, или кога Мицко го враќаше девојчето од аеродром...

Мора ова да е некој натпревар кој подебилно видео ќе извади...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.269
Поени од реакции
15.382
За жал....шибицарот денес беше во право кога им се обрати на опозицијата-вели : го потпишавме договорот од Преспа, договорот со Бугарија, го изгласамве законот за јазици.....и повторно ве победивме на изборите во Јуни

факт...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Мислам дека зомбињата од The Walking Dead сепак имаат повеќе сива маса и интегритет од оваа лоботомирана партија. Каков блам, туѓ срам да те јаде и малку да е, зеле и ошле во болница да играат на сред пандемија и депресија.

Ова ќе да е сигурно идеја на Коста Петров, не гледам како поинаку дошло до видеово, ова треба минимум ден-два припрема и снимање.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590

Три пати го изгледав, нема подобар ending credits за 2020
Не можам со сигурност да кажам заради маските, ама една од оние партиски кокошки ми предаваше во средно :D. Ако е таа, ондак ништо не ме чуди лол.
Не знам како не сум ја видел онаа егзибиција на Могилата само, на две минути од дома ми е а мора да се одвивала цел ден. Ко што велиш, на ова труд е трошен. Ми делува како некоја северно корејска пропаганда режирана од фанатични членови која што треба да ја прикаже љубовта кон партијата на еден ваков морничаво весел начин, кој што е својствен за општества каде што владее диктатура и едноумие.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.269
Поени од реакции
15.382
Не можам со сигурност да кажам заради маските, ама една од оние партиски кокошки ми предаваше во средно :D. Ако е таа, ондак ништо не ме чуди лол.
Не знам како не сум ја видел онаа егзибиција на Могилата само, на две минути од дома ми е а мора да се одвивала цел ден. Ко што велиш, на ова труд е трошен. Ми делува како некоја северно корејска пропаганда режирана од фанатични членови која што треба да ја прикаже љубовта кон партијата на еден ваков морничаво весел начин, кој што е својствен за општества каде што владее диктатура и едноумие.
Аааа море...ти од ,,диклевци,, дан си???? :vozbud:

чоек од бел свет да не гледа, одма ќе поверува во чипирање....

Kajgana Shop

На врв Bottom