Блам држава

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.253
Поени од реакции
5.507
https://kajgana.com/mechka-i-dve-mechina-ubieni-vo-zhirovnica

Тоа е таа стока со која треба да живееме.
Сторителите, како и обично, ќе останат непознати, на државна територија која има едвај 200х200км површина...
Автоматски споено мислење:

Бујар, легендо...:pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
A sto treba da cekaat nekoe dete da bide napadnato/izedeno pa da se prezemat merki??
O Anima mundi,informiraj se prvo za situacijata na teren,celiot kraj e teroriziran,meckite vo potraga po hrana sleguvaat sto podolu i poblisku do naselenite mesta,licno imam videno poveke videa kadesto meckite burickaat vo kontenjeri ili se setaat po dvorovi.
Stokata e vo instuticiite i vo Nacionalniot park.
Plitko razmisluvanje. Ima zakoni primer zastita na zivotni koi se pred izumiranje. Znaci kako prvo, zakoni ne se pocituvaat ama bi bilo cudno od ednas del od naselenieto toa da go pravi koga cela drzava ne se pocituva. A drugo e koga posleden pat bilo napadnato dete od mecka pa da ima tolkava opasnost za da se opravda vakov cekor. Mislam posebno deka najgolemata opasnost izleze od dvete mali mecinja koi edvaj cekaa da skinat nekoe dete.

Член од
21 мај 2009
Мислења
199
Поени од реакции
193
Значи ѕвер е човеков

Член од
12 март 2009
Мислења
20.831
Поени од реакции
17.056
ќе поправат, тие реки се во Голема Блгарија :icon_mrgr:

НА СКОПЈАНКА Ѝ УКРАЛЕ 800 МЕТРИ КВАДРАТНИ ОД ПРИВАТЕН ПЛАЦ, ИЗГРАДИЛЕ 125 МЕТРИ ДОЛГА УЛИЦА И ЈА ОСТАВИЛЕ ДА ПЛАЌА ДАНОК НА НЕЗАКОНСКИ ОДЗЕМЕНИОТ ИМОТ

само Народен Правобранител брка,ѓоа НЕ СЕ ЗНАЕ кој МОЌНИК напраил на ДИВО улица на туѓ плац
ние сме една квази држава каде царува УЗУРПАЦИЈА
тука не може ни да тужи, не знае кој изградил, а сама да ја блокира улицата и е СТРАВ...
Може најпаметно да ја Блокира улицата со дестина Стари крш возила, ЌЕ СЕ ДОЗНАЕ бргу кој е Моќникот

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.631
Поени од реакции
8.450
koj e ovoj VTOR vo Krivosudstvoto kaj nas ???
да нее од тие со Долгите уши, штом МНР ( Османи) притискал
Pa ti pishuva na stranata koj e sudijata!
#

Врховниот судија што преку македонската дипломатска мрежа ,,бркал врски” за синот пред италијанските власти е контроверзниот струмичанец Наќе Георгиев.
Георгиев е познат во македонската јавност како еден од најмоќните луѓе во правосудството чија сопруга Лидија е дел од струмичкото јавно обвинителство а неговиот син Кирил пред околу 5 недели беше избран за судија во најважниот суд во земјава, Скопскиот кривичен суд.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.802
Поени од реакции
37.805
Врховниот судија што преку македонската дипломатска мрежа ,,бркал врски” за синот пред италијанските власти е контроверзниот струмичанец Наќе Георгиев. Георгиев е познат во македонската јавност како еден од најмоќните луѓе во правосудството чија сопруга Лидија е дел од струмичкото јавно обвинителство а неговиот син Кирил пред околу 5 недели беше избран за судија во најважниот суд во земјава, Скопскиот кривичен суд.
...ццц ццц, па после ДУИ и Џафери со синот судија, овие биле бетер у пм, како не им е срам и не се плашат од Севишниот?

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.253
Поени од реакции
5.507
Pa ti pishuva na stranata koj e sudijata!
#

Врховниот судија што преку македонската дипломатска мрежа ,,бркал врски” за синот пред италијанските власти е контроверзниот струмичанец Наќе Георгиев.
Георгиев е познат во македонската јавност како еден од најмоќните луѓе во правосудството чија сопруга Лидија е дел од струмичкото јавно обвинителство а неговиот син Кирил пред околу 5 недели беше избран за судија во најважниот суд во земјава, Скопскиот кривичен суд.
Уште од претходниот систем се „влечат„ вакви комуњарски кланови, напикани на сите можни комфорни и влијателни места низ „нашата земја„ (само да не се сетат и Власите...), кои никако да ја пуштат власта, небитно што власта ионака не функционира според словото од законот...туку според нечија произволност и криминогеност.

...ццц ццц, па после ДУИ и Џафери со синот судија, овие биле бетер у пм, како не им е срам и не се плашат од Севишниот?
Комунистите и нивните деца и внуци, попознати и како „комуњари„, не веруваат во Севишниот...оттаму и немаат страв за последиците од своите постапки во овој живот.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.734
Поени од реакции
9.320

Последно уредено:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.253
Поени од реакции
5.507
...што само по себе е показател дека делот од Владата со министрите од ДУИ не се насочени кон Макдонија, туку Македонија ја гледаат како „еден простор„, во кој влегуваат Албанија и КосовА, согласно идејата за „Гранде Шќиперија„, која се реализира во реално време...

D

Deleted member 53418

Гостин
...што само по себе е показател дека делот од Владата со министрите од ДУИ не се насочени кон Макдонија, туку Македонија ја гледаат како „еден простор„, во кој влегуваат Албанија и КосовА, согласно идејата за „Гранде Шќиперија„, која се реализира во реално време...

Ова ти е класичен пр потег на ахмети за да покаже муда дека не може да дое Курти у Скопје да се праи шериф јас ќе идам сеа на Косова да се покажам таму.

Тоа дека не ги заболе кур за Македонија е факт од 90ти навака тоа што владиве наши продаден гз се е друга работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom