Блам држава

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Сега фурклан кога ке излезе со податоци колку трошеле од каурските партии, а највеќе од Левица.

Dojdoa na vlast da se iznatreskaat. Ebate klosarite ko svinji se napraja.
Автоматски споено мислење:

Затвореници од затворот во Струга дилале кокаин низ цела Македонија

пуно, види по ИНИЦИЈАЛИТЕ, воа Каури се или Арнаути или некој ТРЕТИ :cool:
Ocigledno kaj niv ima organizatorski potencijal samo na pogresno mesto e iskoristen.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.359
Поени од реакции
4.160
На комуњарата никогаш ништо не и‘ е доволно, дури и кога е на власт...
Завидлк и љубомора. Криво ви е оти не сте на нивно место да лапате државна цицка... Абе земете нешто работете...

Член од
24 април 2008
Мислења
10.959
Поени од реакции
12.377
Dojdoa na vlast da se iznatreskaat. Ebate klosarite ko svinji se napraja.
Поголемиот проблем е тоа што дури и да ги стегнат срцеви удари, веројатно ќе ги стегнат предоцна.

Значи границата е над 30% од содржината на учебникот да е погрешна или неточна, односно 1 од 3 лекции да биде грешка или лага.

Ептен јаки стандарди, во превод очекувајте децата кои ќе се образоваат од тој учебник да бидат една третина помалку писмени од очекуваното.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.510
Поени од реакции
37.349
Абе ќе лежи некој каур за нешто во државава?
...лежат бе пуно како не лежат, што влегле или овозможиле влез низ врата во Собрание лежат каури осудени вкупно 200 години, туку кажи ти ал ќе лежи некој Албанец политичар за убиства што ги сторил во 2001 врз македонскиот народ?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.176
Поени од реакции
16.308
Поголемиот проблем е тоа што дури и да ги стегнат срцеви удари, веројатно ќе ги стегнат предоцна.
на времето на ехЈу, еден од куроводството се жалеше дека е тешка работата што оди со гости и крка со нив, т.е. било срамота ако не крка и он, а било лошо, шеќер, холестерол, притисок... а му вика еден техничар, па не оди на тие ручеци, пушти ме мене, јас немам гајле од кркање :cool:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.901
Поени од реакции
5.029
Завидлк и љубомора. Криво ви е оти не сте на нивно место да лапате државна цицка... Абе земете нешто работете...
фала Му на Бога што не сум комуњара, а за разлика од нив, на кои „као„ се‘ им припаѓа по раѓање и по наследна линија, има и такви кои работат и не паразитираат на туѓ грб, туку работат и заработуваат од својот труд...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
...лежат бе пуно како не лежат, што влегле или овозможиле влез низ врата во Собрание лежат каури осудени вкупно 200 години, туку кажи ти ал ќе лежи некој Албанец политичар за убиства што ги сторил во 2001 врз македонскиот народ?

Зошто да лежи?

Ние ги амнестиравме борците на ОНА, а нивната кауза (од поновите коминикеа, не од постарите) ја прифативме како исправна и ја спроведуваме повеќе од што ни бараат. Ние дури и единствени во свет, амнестиравме воени злосторства.

Има нула основа за тоа да ги судиме.

Кога велам ние, мислам на сите нас. Политичките претставници кои ги избравме.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.577
Поени од реакции
5.168

Има голема разлика меѓу обвинери 200 години и лежење 200 години во државава.

Кој добил од тоа што не се осудени тие злосторства, албанците?

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.901
Поени од реакции
5.029

Ликов е легенда...:icon_lol:...иако не разбирам што подразбира под „грешка„-дали печатна грешка или грешка како историски податок...

Оф мори Македонијоооо....кои ликови те водат....:facepalm:...и кај те водат...
Автоматски споено мислење:

Напросто, ми доаѓа да ги засакам и ЕУ и ОТАН...ради бифтеците, нормално...:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom