citiram:
-....pa ovie od vlasta shto napravia nacionlana omraza so grcive, sega ne doagaat vo tolkav broj na kupuvanje, porano pravev 200% poveke promet, sega e mnogu slabo izminatiov mesec a i nema da se popravi ushte nekolku sigurno, aman veke neka go prifatat toj grchki uslov da mozime da si rabotime ko luge!
imashe ushte 2-3 vakvi slichni muabeti samo so drugi zborovi, ne e samo eden, skoro 70% od klientite!
Da ne beshe drugar mi so mene ke tepav 4 grci na sred shirok sokak vchera:
jas si pijam kafe, gledam chupinja ubavi, si kuliram a tie sednale zad mene i na grchki mi zborat..... lele lele crveneam crveneam, pa edno vreme koga mi pukna film, auuu odkachuenje SKROZZZ!:majmun11: .. pa pcuenje sve zivo i divo GRCHKO!, pa veruvajte luge najmrsni zborovi sum upotrebil vo istorijata na moeto pcuenje i toa na angliski, toa inspiracija!!!
-dzinovksa sila nadojde
ochi ko moljnja svetnaa....
ah krivo mi e shto ne gi ispotpav DA IM EBEM SVE!
P.S.> Bitolchani da se svestite odma shto praite so toa grcite, pogotovo chupinjata, shto e ona bre, mashkite tamu nemozat na red za pichka da dojdat od bogatite grchki biznismeni:
Jas:-rabotish neshto?
Preubavo lokalno chupe: -ne sega za sega, ama bram rabota!
Jas: -Te gledam svetish celata za toa prashav, mi deluvash kako sekretarka na gradonachalnikot. hehe... Pa ima mnogu grci tuka shto ne rabotish vo nekoja grchka firma, barem za devojka kako tebe ne bi trebalo da ima problem? (da vidam kako stoi na noze DE)
Preubavo lokalno chupe: -pa bev kaj dvajca do sega ama nekako....
Jas: -a ti nisi Snezana? ....
---------------------------
eve go refrenot za tie shto ne go znaat:
Djogani - Pepeljuga!
-ja nisam snezana
ma ni pepeljuga
i princ mi ne treba
ja trazim novog sponzora