Бисексуалност/Лезбејство

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
a na tebe ne ti teknuva deka prirodno e podobro od vestacki

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
А тебе ти текнува дека оргазам е оргазам? И дурацел траат 7 пати подолго? :)

Energizer bunny baby :P

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
иако е ова кажано, за секс со две лезбејки само можеш да сонуваш, пошто ти не ги интересираш ама ич, а за ова си у право

• Ми се допаѓа

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Пер, како шо ти рече детуле од 15 години. Цурата е лезбејка поради причина. таа мрзи кур. дали бил твој, дали бил пластичен. можеш да сонуваш за лезбејки. но, можеш да имаш секс со бисексуалки. ДАЈТЕ АМАН! жити се правете разлика. доста размислувате со курето. ебате тоа таквото ебате....

• Ми се допаѓа

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Bilo homoseksualna, bilo heteroseksualna ljubov.. Bitno ljubov da e.. E togas se postuva.. Homoseksualcite obicno ne gi podrzuvaat tie sto nemozat da svatat deka ljubovta NEMA GRANICI ama BAS NIKAKVI..
Edit: Da se razbereme pod ova deka nema granici ne se vazi pedofilija i nekrofilija :pos2:

• Ми се допаѓа
С

Сатори

Гостин
Е ми пукна филмот на темава....ве читам ве читам и си викам добро бе...колку глупости паднаа не знам!
Дај те бе малку мозок!!!
Како може да сакаш да имаш секс со лезбејки???:uvo:А и бисекуалките често се оријентираат повеќе кон хомо или хетеро.
Знаеш што се дешава обично?

Типката е „би“, и има дечко само за да ја остават на мира пошо најчесто поради ебаното општество во кое живее не и дозволува да биде во врска со типка која ја обожава!!!

И уште осудувајте ги луѓето кои се хомо, браво!!!
Секоја чест, се воодушевив...:drk:

• Ми се допаѓа

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Оние би девојки кои ги познавам имаат мерак и по машко и по женско, и ОК е... нивно право, почитувам! Со таква/такви машко има шанси да легне.
Лезбејки не познавам, но по дефиниција нема шанса да легне машко со неа. Таа се откажала од секс со машкиот род, толку ли не ви фаќа црпката?

Член од
6 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
лезбејки zakon za nas maskite mislam deka e najako!!!! Ama toe jako i za nekoi zenski!!! :salut:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Интересен пост....тера на размислување :coffee:

Член од
6 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
:)

Mnogu Pametno Napisano !!!1:toe: vo pravo si !!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ти изгледа немаш налетано на две буч-тетки коишто можат да ти ги скинат јајцата ако им се мешаш во работата. :raz:

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom