Бисексуалност/Лезбејство

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Во бисексуалците имам повеќе надеж заради тоа што можат да остават потомство...додека се друго што оди во хомо правец го сметам за една празнина во развојот на општествените вредности(не продолжив околу хомосексуалците бидејки ќе отидам offtopic)......а инаку за лезбејките они се само добри за сексуални фантазии и остварување на истите!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Во бисексуалците имам повеќе надеж заради тоа што можат да остават потомство...додека се друго што оди во хомо правец го сметам за една празнина во развојот на општествените вредности(не продолжив околу хомосексуалците бидејки ќе отидам offtopic)......а инаку за лезбејките они се само добри за сексуални фантазии и остварување на истите!
Тоа е тотално субјективна работа : сите тие тралаласексуалци (хетеро, би, хомо и ред други работи) се дел од општеството така што нивното однесување (коешто, патем е факт) е дел и вредност од општеството...

Реформулирај и би изледало вака :

„Го сметам за спротивно на моите принципи и спротивно на мојот концепт за општеството“

Е тек тогаш ќе има смисла цитираното :wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
реков ја ќе отидеме offtopic....него работава беше што јас точно и промислено си го напишав тој дел од постот.....го сметам за празнина во развојот на општествените вредности затоа што некои работи кои не се добри за пример можат само да одат во негатива за општеството а со тоа се прави празнина во развојот на општествените вредности!:smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
а инаку за лезбејките они се само добри за сексуални фантазии и остварување на истите!

Толку голема дискриминација во само три збора,досега немав прочитано.Они се само предмет за занимација и материјал за празнење на машкиот пол?Они немаат чувства,они незнаат да сакаат,они не се луѓе?Извини,но они се подобри од тебе,они знаат дека ти си човек,дека не си предмет кој го задоволува машкиот пол,знаат дека си од крв и месо!
Толку сурово звучи реченицава,жал ми е што некој дури и во оваа насока размислува...

• Ми се допаѓа

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
извини ако ги повредив твојте чувства или сл. но воопшто нејќев да навредам никој со мојот пост а најмалку да дискриминира.....ако се вратиш на претходните постови ке видиш што се е пишувано за нив и како погрдно се нарекувани...мојата цел е каков е мојот поглед врз лезбејките(во сексуална смилса)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
реков ја ќе отидеме offtopic....него работава беше што јас точно и промислено си го напишав тој дел од постот.....го сметам за празнина во развојот на општествените вредности затоа што некои работи кои не се добри за пример можат само да одат во негатива за општеството а со тоа се прави празнина во развојот на општествените вредности!:smir:
Ти реков : општеството го прават хомосексуалците, хетеросексуалците, бисексуалците, трансексуалците и секаквите сексуалци. Општествените вредности се тие што се делат помеѓу сите групи на едно општество. Ти реков - не е дека не се слчожувам со тебе - јас тебе не те ни знам.

Поголем кредибилитет ќе добиеш ако кажеш дека сите тие сексуалности се косат со твоите вредности бидејќи сите тие сексуалности припаѓаат на општеството.

Г

Гоццццце

Гостин
Хомосексуалноста е болест. Пореметување во мозокот. Тоа е тоа..

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
ок...ако не попушти некој од нас ке ја расипеме темава...така да слободно нека продолжат и другиве да пишуваат нешто не само јас и модераторот да ја тупиме!:smir:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Доказ за тоа? Или само дуваш во празно?

Се дискутирало на форумов за ова, ама никој не е докажал дека хомосексуалноста е болест. Ај да те видам, докажи.

• Ми се допаѓа

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
О леле, ваквите мислења ми се најинтересни. Бај д уеј...имаше ваква тема. И бај д уеј 2: Без конкретни докази не дувај у празно, може?

• Ми се допаѓа
Г

Гоццццце

Гостин
Докази :) еве ...
Како што имам слушнато од доктор, имало испитување на два овни кои се привлекувале меѓусебно, т.е хомосексуално настроени. Нормално овните не можат да размислуваат и да мислат во таа насока како го привлекува спротивниот пол туку одговорот бил едноставен. Пореметување во мозокот

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Докази :) еве ...
Eрм...ќе сакаш да приложиш извор?
Како ти што го кажа мене ми звучи вака...
Еден чоек ми рече дека него еден човек му рекол дека слушнал од доктор дека два хомосексуални овни не сакале да е**т крави и докторов со пи ејч ди заклучил дека овните се пореметени...Ермм...:pos2::pos2::pos2::tapp:

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
Па значи не е лезбејка, ако флертува и со мажи.
Лезбејките не сакаат машки. Мислам, ало!
Да не е другарка ти бисексуалка?:raz:
Mislam alooooo, flert e edno, kao radi zaebancija a veke muvanje ili idenje i so mazi i zeni toa ti e biseksualnost.

- go mrazam ova aloooo

Inace kazano nemam nisto protiv lezbejkite i biseksualkite, neli zborime samo za zeni. Toa mi e sosema prirodno. Ne gi osuduvam ne im lepam etiketi, na nikogo za nisto. Imam poveke drugarki i sto se lezbejki i sto se biseksualki, pomegu niv i mene se e normalno. Si iskacame i oni vo par i jas so deckoto, pa sepak ne mi e griza dali od strana ke me gledaat zaedno so niv ili pak voopsto ne se ni zamaram koga nekoj ke dofrli.

• Ми се допаѓа
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
lezbejkite se kul ali treba i oni so muzi da se malku poraduvat na...
a ne da koristat plastiki

Kajgana Shop

На врв Bottom