Се во свое време, Нихилиста, се во свое време.ovoj Miki pak lupa mlati prazna slama abe ne mi popuvaj idi so tie tvojte na Onoj svet!
Ова повеќе можеш да си го кажеш на себеси, нели ? Зашто колку и да ти зборува мики праведни зборови, ти повторно нема да веруваш.dvojna priroda na Isus? ova ko trojstvoto, nesvatlivo. Bog e sin na sam sebe taka?Slusaj Miki tebe koga Gospod ne ti dal sposobnost da svatis ona sto sekoj normalen go svaka, togas ne znam sto da ti kazam edino ke citiram nesto od Kuranot sve jedno ti njih opominjao ili ne opominjao oni i dalje nece vjerovati!
otrov od usta ti izlgase ti ja izbrisaa, kako taka, tebe ako sakas nekoj da te maltretira i komanda ne se site zeni takvi!!!Како да ми ја снема репликата од вчера?![]()
Мене само медовини ми течат од секаде, а не отров, а репликата беше за (мислам) даркер, од чиј пост се покажа дека има семејни проблеми и јас само го упатив (спомна дека мајка му скитала без знање на татко му по цел ден...баш така)otrov od usta ti izlgase ti ja izbrisaa, kako taka, tebe ako sakas nekoj da te maltretira i komanda ne se site zeni takvi!!!
Mislish deka hristijani ne zlostavuvaat?(абе како тоа само од муслимани доаѓа злоставување?):nesvest:
Овој мики бре 3000 поста се на религија му се еј! не е со сите... а иначе ако веруете у едното немора да го кењате другото... имајте респект...