Точно е ова,ептен сме толерантен народ освен за комшиите.Гледаш од толку коментари никој не ти се „ссна“
Сеа малце АЛллааах ни боде очи али културен народ шо ти се вика да се разбереме.
Заклучок за Македонците само комшииве ни сметаат![]()
Тренирал кошарка, завршил средно во филскутурно ( Брицо) и нема кошаркарско знаење ? I don't think soИгорче си има некоја чудна харизма, допадлив е поради глупостите што ги треска, ама нема кошаркарско знаење, факт.
Тоа што е пристрасен и што коментира со емоции, не му замерам, баш напротив.
Тој од горе знаеш дека не се замара со земски работи, така да сами ќе средиме работа односно се надевам ќе ве средиме (макар и со еден разлика)Ајде Босно наша мати со добри АЛЛАХ до победа!![]()
Друже овој ти што га збориш ти е чист комплекс мање вредности, не те нервирав рецимо Скопјаните што сечев вене на Шпанија, Англија, Германија, Барселона, Реал, Манчестер, Баерн Минхен...нервирав те Кумановци што сечев вене на Звезда, Партизан и Србија, имаш ти муку, друг пример за комплекс мање вредности е пред некој дн Србија кд беше поштено згазена од Македонију па на онуј ствар ми се качисва на фб и телефон као да освоиле медаљу, а уствари тепале прву утакмицу од 3 одиграни, замисли успех невиден, а од другу страну кд ги гледамо работе Србија кд гу тепаше Македонију по 50 разлика никој од нашу страну не се курчеше, Македонија на претходно европско кд бидна 4 место цела Србија навиваше за Македонију у полуфинале и свите познаници од Србију што се слушна сс њима ми кажасва дека су много разочарани што Македонија не зема 3 место, стварно незнам што ви е проблем на тија како тебе што ти сметав људи што навивав за Србију, кд сви Срби подржуев гу Македонију у било кој спорт и било куде да играв.Точно е ова,ептен сме толерантен народ освен за комшиите.
Овие на пример не ме нервираат како некој затуцан од Куманово што сече вени по Црвија.
Мада џабе се надевате,ни Аља ни Буда ни Јуда нема да ви помогнат после.
П.С. Не ја исклучувам можноста да употребам погрдни зборови ако резултатот не е во наша полза или судењето е катастрифа.
![]()
Тренирал кошарка, завршил средно во филскутурно ( Брицо) и нема кошаркарско знаење ? I don't think so![]()
Тоа е проблемот Леа, што на национална телевизија секој може да коментира. Не се работи за пристрасност и непристрасност, се работи за глупоќа. Жив резил е да немаме вистински спортски коментатор кој знае кошарка. Како Љубомир што беше за НБА, тоа беа преноси, да уживаш во секоја минута.
Јас гледав Македонија - Србија со англиски коментар, врвно доживување беше. Ни С за судење не спомнаа, си се фокусираа на терен, на играчите, на тактиката, на навивањето повремено...
Единствено добро во тоа што Игор ги коментира преносите е што да не беше тој ќе беше татко му.
Аа, не.. прaшај го Мираковски, како Господ му помогнал... памтиш? Житие по Мираковски, Сителовиот Завет...Тој од горе знаеш дека не се замара со земски работи, така да сами ќе средиме работа односно се надевам ќе ве средиме (макар и со еден разлика)![]()
И еден тренер во еден пливачки клуб има дипломирано пливање и ватерполо на ФФК па веза нема, не е тоа фактор.Тренирал кошарка, завршил средно во филскутурно ( Брицо) и нема кошаркарско знаење ? I don't think so![]()
Друже овој ти што га збориш ти е чист комплекс мање вредности, не те нервирав рецимо Скопјаните што сечев вене на Шпанија, Англија, Германија, Барселона, Реал, Манчестер, Баерн Минхен...нервирав те Кумановци што сечев вене на Звезда, Партизан и Србија, имаш ти муку, друг пример за комплекс мање вредности е пред некој дн Србија кд беше поштено згазена од Македонију па на онуј ствар ми се качисва на фб и телефон као да освоиле медаљу, а уствари тепале прву утакмицу од 3 одиграни, замисли успех невиден, а од другу страну кд ги гледамо работе Србија кд гу тепаше Македонију по 50 разлика никој од нашу страну не се курчеше, Македонија на претходно европско кд бидна 4 место цела Србија навиваше за Македонију у полуфинале и свите познаници од Србију што се слушна сс њима ми кажасва дека су много разочарани што Македонија не зема 3 место, стварно незнам што ви е проблем на тија како тебе што ти сметав људи што навивав за Србију, кд сви Срби подржуев гу Македонију у било кој спорт и било куде да играв.
Тоа е веќе прекумерна употреба на сила. Чисто процедурално, ако го ословуваме со „оној на кој не смееме да му го спомнеме името“ ќе куртулиме од затвор?Ако пише уште некој пост за Игорче во темава, ќе го загуби пристапот до неа.
Мислам дека насловот е повеќе од јасен, задржете се на натпреварот, не на коментаторот.
Во Македонија постои само еден на кој не смееме да му го споменеме името, а тоа не е ИгорчеТоа е веќе прекумерна употреба на сила. Чисто процедурално, ако го ословуваме со „оној на кој не смееме да му го спомнеме името“ ќе куртулиме од затвор?![]()