БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Гледаш од толку коментари никој не ти се „ссна“ :D
Сеа малце АЛллааах ни боде очи али културен народ шо ти се вика да се разбереме.

Заклучок за Македонците само комшииве ни сметаат :ROFLMAO:
Точно е ова,ептен сме толерантен народ освен за комшиите.
Овие на пример не ме нервираат како некој затуцан од Куманово што сече вени по Црвија.
Мада џабе се надевате,ни Аља ни Буда ни Јуда нема да ви помогнат после.

П.С. Не ја исклучувам можноста да употребам погрдни зборови ако резултатот не е во наша полза или судењето е катастрифа.

:D

G

Geezer

Гостин

Нека ни е среќен празникот и денес победуваме. 8-ми септември и кошарката е веќе добро позната приказна, со среќен крај.

п.с

Рефренов плаче за преработка на трибини, ама ајде. Зацапани со '' Излези момче '' , не можеш да им кажеш.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Игорче си има некоја чудна харизма, допадлив е поради глупостите што ги треска, ама нема кошаркарско знаење, факт.
Тоа што е пристрасен и што коментира со емоции, не му замерам, баш напротив.
Тренирал кошарка, завршил средно во филскутурно ( Брицо) и нема кошаркарско знаење ? I don't think so ;)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ајде Босно наша мати со добри АЛЛАХ до победа! :vozbud:
Тој од горе знаеш дека не се замара со земски работи, така да сами ќе средиме работа односно се надевам ќе ве средиме (макар и со еден разлика) :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Точно е ова,ептен сме толерантен народ освен за комшиите.
Овие на пример не ме нервираат како некој затуцан од Куманово што сече вени по Црвија.
Мада џабе се надевате,ни Аља ни Буда ни Јуда нема да ви помогнат после.

П.С. Не ја исклучувам можноста да употребам погрдни зборови ако резултатот не е во наша полза или судењето е катастрифа.

:D
Друже овој ти што га збориш ти е чист комплекс мање вредности, не те нервирав рецимо Скопјаните што сечев вене на Шпанија, Англија, Германија, Барселона, Реал, Манчестер, Баерн Минхен...нервирав те Кумановци што сечев вене на Звезда, Партизан и Србија, имаш ти муку, друг пример за комплекс мање вредности е пред некој дн Србија кд беше поштено згазена од Македонију па на онуј ствар ми се качисва на фб и телефон као да освоиле медаљу, а уствари тепале прву утакмицу од 3 одиграни, замисли успех невиден, а од другу страну кд ги гледамо работе Србија кд гу тепаше Македонију по 50 разлика никој од нашу страну не се курчеше, Македонија на претходно европско кд бидна 4 место цела Србија навиваше за Македонију у полуфинале и свите познаници од Србију што се слушна сс њима ми кажасва дека су много разочарани што Македонија не зема 3 место, стварно незнам што ви е проблем на тија како тебе што ти сметав људи што навивав за Србију, кд сви Срби подржуев гу Македонију у било кој спорт и било куде да играв.

G

Geezer

Гостин
Тренирал кошарка, завршил средно во филскутурно ( Брицо) и нема кошаркарско знаење ? I don't think so ;)

Нема дете во градов мој, коешто нема тренирано кошарка и пак пола дудуци се. Што има врска тоа?
Игорче не знае. Често предизвикува и забуни. Секоја одлука судиска му е спорна, па затоа народов се пали, слушајќи го пред се него.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Тоа е проблемот Леа, што на национална телевизија секој може да коментира. Не се работи за пристрасност и непристрасност, се работи за глупоќа. Жив резил е да немаме вистински спортски коментатор кој знае кошарка. Како Љубомир што беше за НБА, тоа беа преноси, да уживаш во секоја минута.

Јас гледав Македонија - Србија со англиски коментар, врвно доживување беше. Ни С за судење не спомнаа, си се фокусираа на терен, на играчите, на тактиката, на навивањето повремено...

Единствено добро во тоа што Игор ги коментира преносите е што да не беше тој ќе беше татко му.

Не спомнуваат судење дека им е забрането и не смеат.Али во секој случај Игор претерува,може интересен беше како кловн пред 2 години али сега веќе е досаден Финтите му се стари,фразите излитени а целиот настап помеѓу иритантен и досаден.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Тој од горе знаеш дека не се замара со земски работи, така да сами ќе средиме работа односно се надевам ќе ве средиме (макар и со еден разлика) :D
Аа, не.. прaшај го Мираковски, како Господ му помогнал... памтиш? Житие по Мираковски, Сителовиот Завет... :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И еден тренер во еден пливачки клуб има дипломирано пливање и ватерполо на ФФК па веза нема, не е тоа фактор.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Друже овој ти што га збориш ти е чист комплекс мање вредности, не те нервирав рецимо Скопјаните што сечев вене на Шпанија, Англија, Германија, Барселона, Реал, Манчестер, Баерн Минхен...нервирав те Кумановци што сечев вене на Звезда, Партизан и Србија, имаш ти муку, друг пример за комплекс мање вредности е пред некој дн Србија кд беше поштено згазена од Македонију па на онуј ствар ми се качисва на фб и телефон као да освоиле медаљу, а уствари тепале прву утакмицу од 3 одиграни, замисли успех невиден, а од другу страну кд ги гледамо работе Србија кд гу тепаше Македонију по 50 разлика никој од нашу страну не се курчеше, Македонија на претходно европско кд бидна 4 место цела Србија навиваше за Македонију у полуфинале и свите познаници од Србију што се слушна сс њима ми кажасва дека су много разочарани што Македонија не зема 3 место, стварно незнам што ви е проблем на тија како тебе што ти сметав људи што навивав за Србију, кд сви Срби подржуев гу Македонију у било кој спорт и било куде да играв.

Ај не го дркајте повеќе заврши Македонија - Србија. Денес е празник сакајте се :) Среќен Празник!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Ако пише уште некој пост за Игорче во темава, ќе го загуби пристапот до неа.
Мислам дека насловот е повеќе од јасен, задржете се на натпреварот, не на коментаторот.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
+17 za nas na kraj,odbranata na bosancive e svajcarsko sirenje,ma i beter od toa,mc calleb 30+ poeni denes,antic nema da go pusti teleto(vic) da pisne:). Sejdiu mi go eliminirase komentarot za Igi..steta bas bese srckast..uste 2 saata ajde!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.722
Поени од реакции
59.998
Ако пише уште некој пост за Игорче во темава, ќе го загуби пристапот до неа.
Мислам дека насловот е повеќе од јасен, задржете се на натпреварот, не на коментаторот.
Тоа е веќе прекумерна употреба на сила. Чисто процедурално, ако го ословуваме со „оној на кој не смееме да му го спомнеме името“ ќе куртулиме од затвор? :love:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Тоа е веќе прекумерна употреба на сила. Чисто процедурално, ако го ословуваме со „оној на кој не смееме да му го спомнеме името“ ќе куртулиме од затвор? :love:
Во Македонија постои само еден на кој не смееме да му го споменеме името, а тоа не е Игорче :)

Што се однесува на натпреварот, сами ќе го победиме или изгубиме. Според тоа што го видов до сега од Босанците, воопшто не делуваат како колектив и најчесто позитивен резултат извлекуваат од лошите игри на противниците. Мене повеќе ме плашат Летонците, затоа што во борбеноста многу ме потсетуваат на нашиот тим. Но, да ги тргнеме овие прво од мислите, па после ќе се замараме со нив... Предвидувам уште еден инфаркт-натпревар. Секако, во наша корист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom