Се наплаќа ако сакаш поќе од десет пораки. Најуба е кликател ако сакаш да се заебаваш од кој сакаш број фрчат пораки кај сакаш. Лошо е дека имаш само 10 пораки, ама ако сакаш можи поќе пати да се регистрираш само со различен усернаме.Chandler напиша:A be luge, onoa clickatell communicator da ne se naplaka nekako ????????????
10 poraki UKUPNO ili 10 dnevno?Sindikat напиша:Се наплаќа ако сакаш поќе од десет пораки. Најуба е кликател ако сакаш да се заебаваш од кој сакаш број фрчат пораки кај сакаш. Лошо е дека имаш само 10 пораки, ама ако сакаш можи поќе пати да се регистрираш само со различен усернаме.
П.С. Иначе муфте е. Нема шанси да ти земи пари ако преминиш. Едноставно ако преминиш над 10 пораки нема да ги праќа. То е.
www.communicator.clickatell.com :music3:
Тачно.Acid напиша:Укупно!![]()
секогаш ме префрла на друга страна....gizmobile или така нешто...а тоа ме нервира...и оваа рускава не сака да ги праќа...до мене е или што?georgi25 напиша:
E vaka batka,Pasha напиша:daj be kazete kako se zemaat krediti na http://theSMSzone.com/ , se registrirav na ebay ama pak ne se zgolemvat kreditite ?![]()