Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
Истото тоа го има и на сајтот на мобимак.
Уживај, и онака што има да се хакне на твојето п.ц. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Нели русково не работеше, или сега има некоја нова шема со регистрирање?

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
A be luge, onoa clickatell communicator da ne se naplaka nekako ????????????

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Chandler напиша:
A be luge, onoa clickatell communicator da ne se naplaka nekako ????????????
Се наплаќа ако сакаш поќе од десет пораки. Најуба е кликател ако сакаш да се заебаваш од кој сакаш број фрчат пораки кај сакаш. Лошо е дека имаш само 10 пораки, ама ако сакаш можи поќе пати да се регистрираш само со различен усернаме.

П.С. Иначе муфте е. Нема шанси да ти земи пари ако преминиш. Едноставно ако преминиш над 10 пораки нема да ги праќа. То е.

www.communicator.clickatell.com :music3:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Sindikat напиша:
Се наплаќа ако сакаш поќе од десет пораки. Најуба е кликател ако сакаш да се заебаваш од кој сакаш број фрчат пораки кај сакаш. Лошо е дека имаш само 10 пораки, ама ако сакаш можи поќе пати да се регистрираш само со различен усернаме.

П.С. Иначе муфте е. Нема шанси да ти земи пари ако преминиш. Едноставно ако преминиш над 10 пораки нема да ги праќа. То е.

www.communicator.clickatell.com :music3:
10 poraki UKUPNO ili 10 dnevno?

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Acid напиша:
Тачно.

Па зато ти викам регистрирај се со различен јузер неколку пати дури не ти забранат за истио број па после земи друг телефон и отвори си поќе јузери со по десет ќе се соберат.

П.С. Ова ти е најарно за да се мајтапиш иначе ќе треба да си го пишиш твојо број за да изгледа како да си пуштил од мобилен. Имаш од мобилен ако сакаш поштени пораки да пушташ.:wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Кај кликател ми се допаѓа што има и маскирано праќање на пораки, како и одложено праќање. На пример ако сакаш да раскинеш со девојката, договори ја на кафе, а предтоа пиши некоја инкриминирачка порака од име Pere и намести да се прати по 2-3 часа - во зависност од тоа коа ќе седиш со неа.

Воркс еври тајм! :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
На кликател можеш да се регистрираш еднаш или два пати месечно со тоа што ќе си го пишеш јузернејмот различен секој пат со истиот број проверено.

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
georgi25 напиша:
Probajte go ovoj sajt!!
www.agentsms.com
Jas go koristam veke nekoe vreme i dobro raboti.
Pozdrav.
секогаш ме префрла на друга страна....gizmobile или така нешто...а тоа ме нервира...и оваа рускава не сака да ги праќа...до мене е или што?
www.clickatell.com е најдобар до сега

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Ej ovaa adresava za besplatni poraki ovaa clicatel e mn extra.FALA.

Член од
19 септември 2005
Мислења
43
Поени од реакции
1
Pasha напиша:
daj be kazete kako se zemaat krediti na http://theSMSzone.com/ , se registrirav na ebay ama pak ne se zgolemvat kreditite ? :)
E vaka batka,
krediti dobivas ako kanis luge so tvojot link koj go imas koga ke se registriras,
kako ovoj***http://theSMSzone.com/?ref=hensk***
ili ako ova na .doc go stavis na nekoj uploadi koj se dnevno otvaraat
1.000 do 3.000 pati ,so toa sto kolku pati go kliknat linkot drugite tolku ti slobodni SMS dobivas.
Jas sum na satelitki forumi i satuploadi skoro cel den i tamu go uploadiram falot i dobivam po 200 sms free ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom