Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување
Член од
26 октомври 2005
Мислења
71
Поени од реакции
3
Не сум ја пробал, сега ми ја кажаа, ми рекоа дека има 100 и нешто пораки месечно, ќе ја пробам па ќе пишам.

www.t-ezer.com

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Auf_Mauf напиша:
Не сум ја пробал, сега ми ја кажаа, ми рекоа дека има 100 и нешто пораки месечно, ќе ја пробам па ќе пишам.

www.t-ezer.com
И, функционира ли? :)
Ова (руското) не работи веќе месец ипол...

Нешто друго?

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Acid напиша:
И, функционира ли? :)
Ова (руското) не работи веќе месец ипол...

Нешто друго?
Јас па мислев дека е до мене :raz: дека таму пишува 10 пораки а јас имам статична ај пи, чек имам уште едно, само маил да проверам!

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
http://www.clickatell.com/ еве го, малку е зае*но додека се снајдете како се праќа порака! ( не ме прашувајте како зошто незнам, едноставно на среќа ги наѓам)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
И мене не ми стига никаква порака . А зошто немам појма . Ако знае некој нека пише.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
TargeT напиша:
http://www.clickatell.com/ еве го, малку е зае*но додека се снајдете како се праќа порака! ( не ме прашувајте како зошто незнам, едноставно на среќа ги наѓам)
абе странава е супер на неа потрошив 1 саат ......:lud:
Додека да најдам како се пишат пораки и на крај најдов дека нема шанси да најдам:lud:

Член од
26 октомври 2005
Мислења
71
Поени од реакции
3
Сега пробав на http://sms.t-ezer.com/ и не се отвара од кај мене. Ми пишува:

Access Denied (policy_denied)

Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team.

Што може да е ?

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
BliND напиша:
абе странава е супер на неа потрошив 1 саат ......:lud:
Додека да најдам како се пишат пораки и на крај најдов дека нема шанси да најдам:lud:
Епа потруди се повеќе, ви рекоф дека е заебана

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
dobro e nekako ja opravivme pa moze da se pustat poraki, no da ve prasam koga ke se istrose besplatno dadeniot kredit sto posle, ke moze li pak da se prakaat bes pari ili ke treba da si kupis kredit kako sto e i na drugite sajtovi.:raz: :raz:
Pozdrav i fala za stranata.

Devilking

Tasmanian Devil
Член од
16 јануари 2006
Мислења
664
Поени од реакции
1
Што се однесува до www.clickatell.com работата е ваква: Откако ке се регистрираш добиваш 10 кредити кои можеш да ги потрошиш кога сакаш...а откако ке ги потрошиш имаш можност да се регистрираш уште еднаш..со тоа добиваш уште 10 кредити..или вкупно пресметано добиваш 20 кредити бесплатно од еден телефонски број...после ова телефонскиот број ти е блокиран...се на се кажано имаш околу 14 (во зависност до каде се прака пораката...се разбира кон македонските броеви е поскапо и според тоа една порака троши повеке кредити) бесплатни пораки да ги пратеш кај што сакаш...

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Devilking напиша:
Што се однесува до www.clickatell.com работата е ваква: Откако ке се регистрираш добиваш 10 кредити кои можеш да ги потрошиш кога сакаш...а откако ке ги потрошиш имаш можност да се регистрираш уште еднаш..со тоа добиваш уште 10 кредити..или вкупно пресметано добиваш 20 кредити бесплатно од еден телефонски број...после ова телефонскиот број ти е блокиран...се на се кажано имаш околу 14 (во зависност до каде се прака пораката...се разбира кон македонските броеви е поскапо и според тоа една порака троши повеке кредити) бесплатни пораки да ги пратеш кај што сакаш...
fala na informacijata...:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Devilking

Tasmanian Devil
Член од
16 јануари 2006
Мислења
664
Поени од реакции
1
Немаш гајле..би ти ги дал и точните линкови кај да се регистрираш и кај да се логираш после регистрацијата...но ме заебава конекцијата така да неможам ни да ја отворам www.clickatell.com али вака можам да ти кажам дека откако ке ја отвориш страната горе десно имаш едно паѓачко мени избери ја опцијата comunicator и после ова ке ти се отвори страницата кај ке се логираш...а на истата страна ти е и линкот за регистрација... едно црвено малечко копче на кое пишува нешто слично на Free SMS.. и таму ке се регистрираш...после пополнувашето на апликацијата за регистрација ке ти пратат код по SMS до твојот број.. откако ке ти стигне кодот ... логирај се на таа страна со username-от и password-от што ги стави при регистрацијата..на првата страна горе ке забелеш некаде на средина горе пишува нешто како ова Click here toa activate 10 free credits (не сум сигурен точно но нешто слично на ова беше) и после активацијата можеш да пракаш пораки...Инаку при пракањето www.clickatell.com ти нуди една интересна можност...да го криеш или да го ставеш бројот (името) од кого е порака..така да откако ке ја напишеш пораката кликни на опцијата Advanced и најдоле ке ти сепојават повеке опции кои не се кој знае што и таму се наога едно поле кај што ти пишува ID S**** нешто така незнам како беше последно е важно..е во тоа поле напиши што сакаш еве на пример Private Number..и со тоа откако ке ја пратеш пораката кај примачот ке стигне дека пораката е од Private Number.. :) доста добро за заебанција :)

Инаку евети уште една страна www.cellebrum.com од каде што ке можеш да пратиш SMS но пораките стигнуваат само до космофон броеvi..за жал не стигаат на мобимак броевите..

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Од се што е спомнато, само clikatel е во функција.Другото или е само за локални оператори или не не отвара код на сликата за регистрација, или нема воопшто во списокот на држави име на Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom