- Член од
- 26 октомври 2005
- Мислења
- 71
- Поени од реакции
- 3
Не сум ја пробал, сега ми ја кажаа, ми рекоа дека има 100 и нешто пораки месечно, ќе ја пробам па ќе пишам.
www.t-ezer.com
www.t-ezer.com
И, функционира ли?Auf_Mauf напиша:Не сум ја пробал, сега ми ја кажаа, ми рекоа дека има 100 и нешто пораки месечно, ќе ја пробам па ќе пишам.
www.t-ezer.com
Ова (руското) не работи веќе месец ипол...
Јас па мислев дека е до мене :raz: дека таму пишува 10 пораки а јас имам статична ај пи, чек имам уште едно, само маил да проверам!Acid напиша:И, функционира ли?
Ова (руското) не работи веќе месец ипол...
Нешто друго?
абе странава е супер на неа потрошив 1 саат ......:lud:TargeT напиша:http://www.clickatell.com/ еве го, малку е зае*но додека се снајдете како се праќа порака! ( не ме прашувајте како зошто незнам, едноставно на среќа ги наѓам)
Епа потруди се повеќе, ви рекоф дека е заебанаBliND напиша:абе странава е супер на неа потрошив 1 саат ......:lud:
Додека да најдам како се пишат пораки и на крај најдов дека нема шанси да најдам:lud:
target pomagaj.TargeT напиша:Епа потруди се повеќе, ви рекоф дека е заебана
fala na informacijata...Devilking напиша:Што се однесува до www.clickatell.com работата е ваква: Откако ке се регистрираш добиваш 10 кредити кои можеш да ги потрошиш кога сакаш...а откако ке ги потрошиш имаш можност да се регистрираш уште еднаш..со тоа добиваш уште 10 кредити..или вкупно пресметано добиваш 20 кредити бесплатно од еден телефонски број...после ова телефонскиот број ти е блокиран...се на се кажано имаш околу 14 (во зависност до каде се прака пораката...се разбира кон македонските броеви е поскапо и според тоа една порака троши повеке кредити) бесплатни пораки да ги пратеш кај што сакаш...