Бесплатните... каснат... останатите стигнуваат за 1 минMartin$ напиша:Dime! Ovie porakive malkucko каснат. Нели?
има да се избереш пред да ја пратиш поракатаДимитар напиша:Eте се регнав сега ти си доби 50 кредити закон е!
колку пораки има во 50 кредити? 50?
lol na mene pak ne mi stasuvaat na mobimak... Ti od kakov broj se registrirase 075 ili 070 ?Alien_sr напиша:Loso e so na wadja ne se prakat na cosmofon
Јас пратим околу 10-15 пораки на космофон и скоро сите стигнаа, а на мобимак не стигна ниту една. Зашо така не знамV_X_A напиша:Nema vrska od koj broj si se registriral.Mozes da prakas poraki na sekogo so www.wadja.com
Може на кој што сакаш, ама прво мислам дека треба да ставиш слика за да можеш да праќаш пораки на кој сакаш.boki666 напиша:abe od ovawadja moze da se praka samo na korisnici koj sto se registrirani ili moze i na nekoj drug
Ако се однасаше за мене... не бива пробав и со тоа и пак не стигнува на мобимак.јахутерминал напиша:Може на кој што сакаш, ама прво мислам дека треба да ставиш слика за да можеш да праќаш пораки на кој сакаш.
A na mene samo na mobimak stigat a na cosmofon NE!!!CyberBop напиша:Јас пратим околу 10-15 пораки на космофон и скоро сите стигнаа, а на мобимак не стигна ниту една. Зашо така не знам